Vroče Prodaje Blagovne Znamke Moških Formalno Opozoril Poročni Čevlji Moški Sijajni Oxford Usnja, Obleko, Čevlje, Modno Poslovanja Moški Čevlji

modname=ckeditor

US6.0=EU38=240 mm=9.45"(gole noge dolžina)

US6.5=EU39=245mm=9.65"

US7.0=EU40=250mm=9.84"

US8.0=EU41=255mm=10.04"

US8.5=EU42=260mm=10.24"

US9.5=EU43=265mm=10.43"

US10.0=EU44=270mm=10.63"

US11.0=EU45=275mm=10.83"

US12.0=EU46=280mm=11.02"

US12.5=EU47=285 mm=11.2

US13.0=EU48=290 mm=11.42" Specifikacija: Edini Material: Guma Funkcija: dihanje Prijavitelj: mladi (18-40 let) Priložnosti: dnevni, poslovni Slog: Priložnostne Pakiranje vsebuje: 1 * par loafers brez shoebox Opomba: Čevlji morda vonj, okus.Vendar to ne vpliva na njegovo kakovost.Velikost čevljev je ena postavkah.Prosimo, izberite dober velikosti po nakupih.

Številka Modela E17-8Toe Obliko Konicami PrstovVložek Materiala PUPodplat Materiala GumeBlagovna Znamka M-anxiuZgornji Material PUSezona Pomlad/JesenObloge Materiala PUZapiranje Tip Čipke-UpČevlji Tip OsnovnaVzorec Tipa TrdnaFit Ustreza prave velikosti, vzemite običajni velikosti

Oznake: majica mens navaden čevlji, mens obleko hlače, mens leopard obleko čevlji, potovanja obleko čevlji, moški biljard čevlji, mens dressing shoes, mens dress shoe styles, til obleko čevlji, opazila obleko čevlji, gay obleko čevlji.