Newborn Baby Oblačenja za Dekleta 1 Leto, Rojstni dan Obleko Priložnostne Kariran Dolg Rokav Obleka Dojencek Dekliška Oblačila Malčka Obleke 0-2years

Paket Vključuje: 1 * PC otroška oblačila OPOMBA: Prosim, primerjajte podrobno velikosti s tvojimi preden se odločite za nakup!!!Namig za izbiro primerne velikosti: 1. Uporabite podobna oblačila za primerjavo velikosti.

2. Izberite večjih velikostih če vaše velikosti so enake kot ravno meritev Velikosti

NAM VELIKOST

Oznaka

prsi(cm)

Obleko dolžina(cm)

fit heigth(cm)

9M

M

65-70 cm

12M

L

70-75 cm

18 M

XL

75-85 cm

24M

XXL

85-90 cm

Fit Ustreza prave velikosti, vzemite običajni velikostiSlike Dejanske da,Sestava Materiala Mešanica BombažaRokav Dolžina(cm) PolnoIme Oddelka babyOvratnik O-VratuSilhueta A-LINIJEPoreklo CN(Izvora)oblačila za dojenčka dekleta infant baby girl dressStarostni Razpon 13-24mObleko Slog baby girl obleke oblekematerial BombažDekoracijo VzorecRokav Slog RedniDolžina Obleke Kolena-DolžinaBlagovna Znamka msnyniecoVzorec Tipa KariranŠtevilka Modela M1194Slog PriložnostneSpol Ženski

Oznake: dragi otroška oblačila, tin obleke, praznovanje dekoracijo dekle, rojstni dan obleko ženska, seksi ss, lonh žametno obleko, babi, moški ples obleka, rojstni dan obleko dekle, haljo ženske.