60 CM*10M Self lepilo Ozadje PVC Nepremočljiva Kamen Izbočeno Steno Papir Dekorativne Stenske Nalepke Spalnica Doma Dekor Strop

3D Opeko, Kamen, PVC Stene Papirja Kitajski Kmečko Letnik Nepremočljiva Ozadje dnevna soba Ozadje WallCovering

Specifikacija:

Material:PVC

Velikost: 1000cmx60cm

Barva: Kot kažejo slike

Uporaba: Dnevna soba, Posteljnina soba, Študija, Otroški sobi, TV Ozadju, Urad in tako naprej

Ozadje lepilo ni vključena, vendar lahko kupite pri vašem lokalne strojne opreme, trgovina

Barvni toni se lahko razlikuje glede na osvetlitev v prostoru, slike na steni samo za referenco.

Kupite dovolj zvitkih na čas, da poskrbite, da prihajajo iz iste serije, da bi se izognili barva razlika.

Ozadje boste prejeli imajo lahko nekatere gubice na to ali obeh koncih, vendar to ne vpliva skrb za lepljenje na steno

parket izgubo!Pri izračunu square, obseg le 4.5 kvadratnih metrov!

Korak ozadje prilepite na voljo je tudi proces, ki običajno vključuje pet korakov

1.prvi je, da očistite podlago, zapolniti vrzel, gips plošče šivov pritrjena s šivi in krepitev kiti;

2.Guanizi navzdol v primarno predelavo, mora biti čisto, gladko, gladko;

3.ščetkanje vlage, vlage premaz mora biti pobarvan enotno, ne sme biti preveč debela;

4.papir, rezanje, spenjanje, lepljenje, obrezovanje, na voljo na steni ozadje označena navpičnico širina;

5.na steni papering, mozaik, krog, ozadje prilepite na steno in rob poravnavo, gume trak z gladko steno roll, pogon tlak lepilo mehurčki; okrašene s ozadje nož bo stropov, Qiangqun, okna, itd.na presežek ozadje odpuščeni in obrišite lepilo

Način plačila:v Podporo www.drustvo-dop-cerklje.si Depozitni storitev.Poskrbite, da boste poslali pravilen naslov za dostavo pošte in tel.Vse blago, ki bodo dobavljeni le, če je naslov za dostavo, ki jih ti.Dostava storitev: China Post Zraka Parceli in druge načine (manj kot 2 KG) , nudimo brezplačno dostavo!Bo trajalo približno 10-25 delovnih dneh dosežejo , Zagotoviti številko za sledenje , (ampak malo več časa , boste morali imeti dovolj potrpljenja za čakajoči izdelkov).V shranimo, lahko mix vseh znamk , barva , velikost in tako naprej .

Imamo več znamk , več modelov , več barv, ki so na zalogi.

Če vam je všeč izdelek , ki pa ga ne najdete jih v shranimo , prosim, ne skrbite .Ker imam veliko izdelkov

niso našteti na spletni strani še ni .Tako lahko pošljete sliko ali predmet, koda, da me .

Dal ti bom moje najboljše storitve , smo izdelki prihajajo neposredno iz kitajske tovarne.

100% Dobra kakovost!Najnižja Cena!

Dobrodošli na Drobno in na Debelo!

Lahko debelo jih za nadaljnjo prodajo bomo lahko odpremo iz njih na vaše potrošniške neposredno.

Scenariji STENEŠtevilka Modela SA-2004ABCDESpecifikacija Single-piece PackageTema povzetekSlog EvropaVzorec Letalo Stenske NalepkeBlagovna Znamka ZOOYOOmaterial PVCRazvrstitev Okno Nalepke

Oznake: 3d tile wallpaper, capiz, film ozadje, ceil ozadje, wallpap, 3d strešnik, 3d strehe, 3d-plošča, strop materiala, strešnik.