MTB Kolo antikorozijski Verige Enotno Hitrost Trmast Kolo Verige za Osnovna Orodja Kolesarske Verige Gorske Ceste, Kolesarskih Delov

MainKey1: Enotno Hitrost Kolo Verige MainKey2: Enotno Hitrost Kolo Verige MainKey3: Fixed Gear Verige MainKey4: Izposoja Verige MainKey5: Enotno Hitrost Verige Opis: Enostavna namestitev Na enotno hitrost verige z anti-rja tehnologije Cesto, mtb kolo bmx kolesa, kolesarski fixie fixed gear Ta močan in zanesljiv člen v verigi, je združljiv z BMX, Freestyle, Omejeno Orodje in Sledenje Kolesa.Anti rje premaz lahko poveča verigi življenja in zmanjšanje rje, ki vplivajo na delovanje vašega verige Specifikacija: Barva : Rdeča / Vijolično / Bela / Rumena / Modra / Črna / Zelena Materal: Visoka Trdnost Jeklene Velikost Grafikona: Velikosti: 1/2" x 1/8" Dolžina: 96 povezave Paket Vključuje: 1 x Enotno Hitrost Kolesarske Verige

Poreklo CN(Izvora)Številka Modela SP05601A1

Oznake: 1 hitrost verige, Kolesarske Verige, kolo verige napetosti, verige pol povezava, 116 verige, popravek orodja, singl hitrost, kolo verige titana, 9 hitrost verige mtb, verige izumi.