Motoristična Oprema CNC Nastavljiv Zavorne Ročice ZA Sklopko YAMAHA XT600 XT 600 1984 1985 1986 Kratko ročne zavore XT600 LOGOTIP

- CNC strojno obdelani Billt 6061 T6 Aluminija

- Natančnost Strojno Pivot Izvrtine, Da Se Zagotovi Popolno Prileganje

- 6 Položaj Ročico Prilagoditev

- Količina: 2 KOS Zavorne Ročice Sklopke (Levo in Desno)

- Barva: Siva /Rdeča/Črna/Modra/Zlato/Srebro/Zelena/Oranžna

Opremljanja: ZA YAMAHA XT600 XT 600 1984 1985 1986

Opomba:

1. Prosimo, prepričajte se, ali je model in leto vašega motocikla so v skladu z naslovom , in ali vaš motocikel je OEM original zavorni valji in sklopka sedežev. ( Prosim ne primerjajte svojega finančnega vzvoda z naše slike, včasih sliko, ki je drugačen od naslova, prosimo, da nakup po vzorcu, in leto naslov)

2. Če potrebujete druge modele, se, prosimo, obrnite na nas in nam sporočite.

3 .Barva ročico in barva ročaj se lahko prosto ujemajo, in jih lahko prilagodite tudi barvo, ki vam je všeč.Če želite spremeniti barvo, prosimo, obrnite na nas.

Element Teža 0.3kgMotobike, Da YamahaBarve Siva/Rdeča/Črna/Modra/Zlato/Srebro/Zelena/OranžnaFunkcija Nastavljiv Zavorne Ročice SklopkePostavka Višina 5cmVrsta Materiala CNC aluminijaPostavka Dolžina 20cmElement Širina 10cmFitment1 ZA YAMAHA XT600 XT 600 1984 1985 1986Vgradnjo 6 Položaj Ročico PrilagoditevBlagovna Znamka AIZHUOCondition2 Poprodajnem DeliStanje 100% čisto novPoreklo CN(Izvora)Condition1 Visoka KakovostPostavka Vrsta Motorno Kolo Zavore Ročica SklopkePostavka 1 Zavore, Sklopka

Oznake: luči yamaha xt 660r, dodatno motorno kolo yamaha, xt 660r yamaha, 600 yamaha xt, yamaha tt, Xt 660, yamaha xt 600 3tb tesnila, ročaj yamaha xt600, xt600, xt1200z.