TOOPAI Android 10 Za Porsche Cayenne 2003-2010 Avto Multimedijski Predvajalnik, GPS Navigacija Auto Radio Stereo Vodja Enote IPS CSD Nova

Za PORSCHE cayenne 2003-2010. ★ Če je vaše vozilo ima tovarniško digitalni ojačevalnik zvoka sistema, optični dekoder polje je potrebno, da se izognejo digitalni ojačevalnik zvoka sistema.Najnovejše Android 10 Delovanje Sistema + Avto play funkcija + 1024*600 Ločljivost + Capacitive 5-točk na Zaslonu na Dotik + Wifi + GPS Navigacija + telefon iPhone/Android Mobilni Telefon Ogledalo povezavo + Bluetooth Brezplačen Klic+Bluetooth Music + FM/AM + RDS + USB DVR funkcijo + OBD2 Funtion + Evropi DAB Funkcijo +TPMS Funkcijo + 1280P Video Play + Predownladed Prost Zemljevid + Rear View Camera + android aplikacije nalaganje +, Google Play + več jezikih + Boot Logotip, izberite in tako naprej ★ Obraz Plošče Velikosti: 236(Top širina)*230(Spodaj širina)*125(Višina)mm.Čeprav smo naredili vse, da zagotovi ta enota bo združljiv z navedenih vozil, prosimo, preverite leto, dimenzije in oblike sredinske konzole vašega vozila pred nakupom.

Out Power 4x50wDigital Media Format JPEGElement Teža 3kgVelikost Zaslona 8"RAM 4GLočljivost 1024*600Blagovna Znamka TOOPAIZa Vozila Znamke/Modela PorscheTF/Micro SD Slot, 2Ime Za Porsche cayenne multimedijski predvajalnikPosebne Funkcije Podpora Can-BusNapetost 12VCayenne-Leto 2010Operacijski Sistem Android 10.0 OSPorsche Model CayenneIme Modela CayenneROM 64 GVmesnik rcaVrsta Materiala Visoka kakovost materialaDin Double DinMax Zunanji Pomnilnik 128GPostavka Velikost 236mm*230mm*125 mmOSD Jezik Vietnamski

Oznake: 8 core telefon, cayenn, Zvočnik, 2 din radio android, android porsche cayenne, android avto, porsche cayenne večpredstavnostnih, android avto radio, porsche cayenne 2011 glavo, 2 din mercedes w210.