1 Polje Pravi Zmešamo Suhe Rože za Smolo Nakit Suhe Rastline Pritisnete Rože, zaradi Česar Obrti Suhe Rože Polje DIY Dodatki

1 Polje Pravi Zmešamo Suhe Rože za Smolo Nakit Suhe Rastline Pritisnete Rože, zaradi Česar Obrti Suhe Rože Polje DIY Pribor 1、Naš izdelek je last Večni cvet(Konzervirane Sveži Cvet). 2、 Večni cvet(Konzervirane Sveži Cvet), obdelani z vrsto zapletenih procesih, kot so: dehidracija, decolorization, sušenje in umira. 3、 polno posušeni cvetovi so zelo krhka in se zlahka pade.Toda večni cvet so bili obdelani s nesmrtnost, da bi ohranili določeno stopnjo mehkobo, zaradi česar cvetje manj krhke. 4、Večno cvetje(Konzervirane Sveži Cvet) lahko ohrani ta mehkoba, enostavno obliko, in ni enostavno nositi ven.

material SmolePriložnosti StrankaVrsta HibridRazvrstitev Posušeno CvetjeCvet Slog Cvetna GlavaSlog CvetŠtevilka Modela Posušeno Cvetje

Oznake: dri cvet, suho travo cvet, plakat suh cvet, bruce lee kung fu majica, silikonski suh cvet, obleko dolgo maturantski ples, ponaredek rose trte, gypsophil, pritisnite cvet, peony vaza.