Macrame Steni Visi Boho Tapiserija, Bohemian Ročno tkani Bombaž Tapiserije Dom Dekoracija za Poroko Spalnica 135x115cm

Narejen iz naravnega bombaža vrv, ti Macrame stenske slike so bila pletena oblačila, tkane in pletene v zapleten zastavo oblikovan vzorec podrobno različne oblike in teksturirane navdušili.Vse macrame zastori so bili sturdily izdelani in lahko steno obesite na vrv, ki je ovita okoli naravno Leseno palico zidnim vložkom.Uporabite to okrasni steni visi, če želite dodati ročno Obrnite na vaš dom, pisarna ali kabino.Velikost:kot slika barva:kot slika Material: Bombaž vrvi Vsebina Paketa: 1 * Steni Visi Tkane Steno Tapiserija Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.Opomba: Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Tehnika RočnoOblika PravokotnikVzorec Tipa GEOMETRIJSKIVzorec Barvana PrejaPoreklo CN(Izvora)material Poliester / BombažSlog Evropa

Oznake: makramee, botle dekoracijo boho, boho vrh, železnica srce, macram steno, bohemian preprogo, grand macrame zidana, mandala soba, boho dekor, temno tapiserija.