Aluminij 545 ENOSMERNI električni motor, ki je nosilec,12V DC motor nosilec,550,540, motor univerzalno,J141001

[Name]: nosilec Motorja [Navpični]: debelina 2 mm, višina 55mm, širina 50 mm, visoko trdoto zlitine aluminija [Spodnje]: debelina 1,5 mm, globine 20 mm, iz nerjavnega jekla [Center stopil izvrtino]: premer približno 13mm [Motornih luknjami]: 3 mm [Druge pritrdilne luknje]: 5mm [Primerno]: 540 motorja,550 motor,555 motornih [Skupna teža]: 28g

DOSTAVA

(1) Bomo odpremi naročila v naslednjih 3 dneh po plačilu prejeli.

(2) Veliko način dostave za izbiro, različnih špediter in različne čas dostave.

(3) Če bi v nakupovalni sezoni, logistična podjetja, ki bo zelo zaposlen in nekaterih naročil lahko traja nekoliko dlje, da pridejo, vas prosimo, da nas obvesti, če želite podaljšati čas za vas, da potrdite dostave.

(4) Če je naslov za dostavo, daljinski vaše choiced shipping company, bomo spremenili drugi špediter na ladjo.

(5) polno ime prejemnika zahteva, če dostave v ruski Federaciji.Brazilija za stranke prosimo, da nam z CNPJ ali CPF kodo za ladijski promet.

OPOZORILO

(1) Nismo odgovorni za vse destinacije po Meri ali dajatve, uvozne dajatve.

(2) ladjar bo plačal tarife vnaprej običajno, in nato napolnite, da boste, ko poslali na vaš dom, ali ste izbrali predmete up.Prosim, ne zavrne njih za dodatne stroške dostave.

POLITIKA VRAČANJA

(1) Če se ne boste zadovoljni, ko boste dobili točke, ga vrnite v roku 10 dni za zamenjavo ali denar nazaj.Prosim, da me kontaktirate, preden jo vrne.

(2) vrnitev predmeta, mora biti v nova in nerabljena, stanje vse originalne oznake in embalaže.

(3) Če element je v okvari po 30 Dneh še vedno lahko pošljete nazaj k nam.Poslali vam bomo novega, ko prejme okvarjenega izdelka.Vendar boste morali plačati dodatne stroške pomorskega prometa.

POVRATNE informacije

(1) Prosimo, da poskrbite, da vaše predmete so prispeli v dobrem stanju, in nato potrdite zadovoljni dostave.

(2) Bomo zapustili POZITIVNE POVRATNE informacije, ko ste prejeli postavko in potrdite.

(3) Če so zadovoljni z nakupom in našimi storitvami, bomo zelo cenim, če ste nam s petimi zvezdicami povratne informacije in pusti pozitiven commentson svoje izkušnje z nami!

(4) Če imate kakršna koli vprašanja ali težave, se, prosimo, obrnite neposredno na nas za pomoč, namesto, predloži zahtevo za vračilo.Naš cilj je rešiti vse težave kar se da hitro, kot je mogoče!Ne prevzemamo nobene NEGATIVNE POVRATNE informacije, saj v nasprotnem primeru po prodaji storitev bo ustavil takoj.Prosimo za razumevanje.Hvala!

(5) Vsa sporočila bomo odgovorili v roku 1 delovnega dne.Če ne prejmete naš odgovor, vljudno prosim ponovno pošljete email in bomo odgovor, da boste čim prej.

(6) Resen Kupec, Le!Prosimo, kraj ponudbo le, če se strinjate z vsemi pogoji.

Pogosta VPRAŠANJA

Q: Kako lahko plačam za svoj nakup?

A: sprejemamo naslednje plačilne metode: cridet kartice; moneybooker;T/T;western union

V: Koliko stane, da se ladja v moji državi?

A: Obstaja 7 ladjar za izbiro: DHL, Fedex, UPS, TNT, EMS, SF in China Post Air Mail.Če paket teže manj kot 2 Kg in dolžina polje kratek kot 60 CM, lahko izbira brezplačno dostavo po Kitajskem Post Air Mail.

Q: ali obstaja Številko za sledenje za moj predmet?

A: Da, smo ladjo, da vsak s svojo Številko za Sledenje, in si lahko ogledate pošiljko staus na ustrezni spletni strani.

Q: sem prodajalca,rad bi, da nakup več kosov vaš element, kaj je veleprodajno ceno?

A: Če bi radi, da kupujejo velike količine, Prosim, pustite sporočilo, vam bomo popust cena.Hvala!

Certificiranje ceUporaba avtoNapetost(V) dc12Številka Modela J141001Komutacijskih ČopičVrsta Mikro MotornihGradbeništvo S Trajnim MagnetomUčinkovitost IE 3Zaščito Funkcija Eksplozijam

Oznake: brusless, 12 volt motornih, Motor 540, 540 krtačo motornih, 550 motor na enosmerni tok, 545 dc motor, 550 električni motor, dc motor podporo, 545 motornih, 540 motorja mount.