Zdrsne Na Čevlji Platform Ženske Klini Visokih Petah Priložnostne Platformo Klin Visoke Pete, Čevlji Plus Velikost 34 - 40 41 42 43

Izdelkov Podrobnosti Višina Pete+ Večjo Notranjo : 9 cm Platforma: 3 cm, ZDA velikost le priročno za vas, da bi, prosimo izberite velikost glede na svoje noge dolžina: 1.Prosimo, da preverite naše velikost grafikona skrbno, ukrep vaša stopala dolžina, preden bi.nato izberite pravo velikost po naših velikost tabele. 2.Če vaša stopala je malo široko.boste morali izbrati eno večje velikosti. 3. Kot različnih računalnikih prikaz barv drugače, barvo dejanski element, ki se lahko nekoliko razlikuje od zgornjih slik.

Višina Pete Izjemno Visoka (8 cm-up)Toe Obliko Krog ToeŠtevilka Modela HMSPGYP37Modni Element PlatformaSlog ModaSezona PoletjePostavka Vrsta ČrpalkeTip Črpalke OsnovnaFit Ustreza prave velikosti, vzemite običajni velikostiSpol ŽENSKEVložek Materiala PUZgornji Material PUPete Vrste KliniS Ploščadi da,Višina Perona 0-3cmPoreklo CN(Izvora)Obloge Materiala PUBlagovna Znamka Seksi MMZapiranje Tip Slip-OnPriložnosti PriložnostnePodplat Materiala Gumeis_handmade da,

Oznake: platforma čevelj, čevelj ženska, stiletto, cevelj ženske, lolita, boot ženske, boot bela, visoko platformo, čevelj, Platforma.