Vrata avtomobila Ročaj Vstavi Vrat Ročaj Kritje Zunanjosti za 2016-2017 Jeep Renegade(4Pcs/Set)

Izboljša Videz & Osebnosti & Razred za Vaš Džip,Ustvarjanje Oko-Lov Videz, hkrati Pa Ščiti Vrat Ročaj,zaradi Česar Vaš Renegade bolj Moden in Eleganten s Tem Modi Vrat Ročaj Vložki.To se mora za Videz po Meri za Vaše Renegade.

Kot nalašč opremljanja:Jeep Vrat Ročaj Vložki so Izdelani za Jeep Renegade 2016 2017

Humanized Design:Pridržujemo Avto Smart Luknjo Položaj in Ključni Luknjo Položaj, Ki Ne Vplivajo na Funkcijo Renegade.Izdelani v Skladu z Avto Podatkov,zelo se Prilegajo Avtomobilu telo.Enostavna Namestitev,Brez Dodatnih Vrtanje Zahteva ali Spremembe,Le v nekaj sekundah namestite z avtomobilski razred lepilni trak.

Vaš avto imajo lahko te težave zdaj ali kasneje:

Ne, ne moreš preprečiti, da nohtov je postrga vrat ročaj, ko je odprl vrata in zaprta, nato pa je veliko praske na vratih, ročaj.Zunanjost vrat ročaj je izpostavljena zunaj, tako, da je enostaven za Enostavno starost in izklop barve.

Funkcija:Zajema obstoječe praskami in Preprečuje, da bi prihodnja.

100% Čisto Nov

Enostavna Montaža brez orodja,Trgati obojestranski lepilni trak na hrbtni strani vrat ročaj, poravnajte ročaj vrat, nežno pritisnite, in popraviti

Vrata Ročaj Kritje Trim

Design:Popolnoma ujema z vašim Jeep Ročaji na Vratih.

Enostavna Namestitev ,Manjše vrtanje zahteva

barva:Oranžna/Rdeča

Material:ABS

Vsebina Paketa:

4 X Ročaji Na Vratih

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Poreklo CN(Izvora)

Oznake: mega pokemon paketi, mayan indijskega plemena, mtb decals shimano, mtb rokavice fuksija, nakit sklopov ptice, mtb kolesarjenje nogavice, blizu svetlobe malčka, mtb smerniki 1000, plesni lutke bythes.