Dobbiaco Dolomiti Potovanja Italija Ogled Krajine Vintage Retro Kraft Platno Plakat DIY Stenske Nalepke, Plakati, Doma Dekor Darilo

€3.37

Podrobnosti o izdelku: Kategorija / Vrsta: Classic Vintage Retro Kraft Plakat ali Sodobno Belo Prevlečena Dekorativne Stenske Nalepke Material: 158g visoke kakovosti papir, Kraft Plakat z Retro Vintage stil ali Belo Prevlečena Stenske Nalepke z Različnih Velikosti ali kakovostno Platno Slikarstvo&kaligrafija Pakiranje: Tlak, ki nosijo Težko Cev za Zaščito, Velikost:(L)X(W): A1 :84.1cmx59.4 cm=33.1"x23.4" A2 :59.4cmx42.0cm=23.4"x16.5" A3 :42.0cmx30.0cm=16.5"x11.7"

A4 :30.0cmx21.0cm=11.7"x8.6" A5:14.8cmx21.0cm=5.8"x8.6" A6:10.5cmx14.8 cm=4.3"x5.8" Paketu:1 Kos Kraft Plakat ali Belo Prevlečena Stenske Nalepke ali platno slikarstvo Primeren Kraj / Prebivalstvo: Domov Dormitorij Otroci Soba, Dnevni Delovni Prosti čas, Prostori, itd.

Celotno prebivalstvo.Enostavno Držijo Stene.Po meri Modelov Velikosti Različice, so podprte.

O Pošiljki : 1.Dostava metoda "Prodajalca Način Dostave" mi, ki so različne od regije,izdelkov", podrobnosti,velikosti in teže.Ena stvar,ki smo jo bo sprejel najhitrejši post zraka ali mednarodna ekspresna dostava metodo je mogoče za vsako naročilo. 2.V večini primerov scenarijev,je čas dostave od naših "Prodajalca Način Dostave", ki bo veliko hitreje kot sistem avtomatsko nastavi v vsaki regiji.Imamo ladijskega prometa v Evropi v 4 dneh s pomočjo post zraka z povratne informacije super hitro. 3.Dostava proces, ki je pogosto pod vplivom praznik,festival in politike, ki segajo od države.Če imate kakršne koli težave z načine pošiljanja ali hitrost,prosimo, obrnite na servisno službo takoj .Bomo spremljali in usklajevanje pa bo alway biti dobra rešitev. 4.Prav tako, smo že nastavljen popusti za stranke " self-izberite xxx air mail,epacket,DHL,Amarex express dostava itd.O Povratnih informacij : Spoštovani cenjeni gostje, to je super, da so vaše naročilo.Če vam je všeč naših izdelkih, vas prosimo, da nas s petimi zvezdicami pohvale, ki bo velika spodbuda za nas.Če imate kakršne koli težave z izdelkom, prosimo, obrnite na našo customer service, ki bo odgovoril Takoj.Neposredno nevtralne ali negativne povratne informacije, ni pozdravil povzroči rešitev je vedno bolje .Cenimo vsako od strank, zelo veliko in bo zagotovo prišli do načrt za vaš zadovoljni pozitivne povratne informacije .Upam, da boste uživali nakupovanje tukaj,najboljše želje.

v

Belo Prevlečena Stenske Nalepke Dekorativne Plakat Stenske NalepkeBlagovna Znamka NoEnName_NullClassic Vintage Retro Kraft Plakat Doma Dekor DariloScenariji STENEŠtevilka Modela Vintage Dekorativne Stenske Papir, Kraft Doma Dekor DariloSpecifikacija Single-piece PackageRazvrstitev Talne NalepkeTema VzorecSlog Klasičnamaterial PapirVzorec Letalo Stenske Nalepke

Oznake: mul bele žene, črno torbo za shranjevanje, oppo resnično 2 primerih, vozilo model 150, haircutter xiaomi, tank smok baby t8, xiaomi foto primeru, školjko sedeža, stareřina, če kupite menjalnik.