2019 Nova Velika Velikost Visoko Pasu Dama Spodnje hlače Ženske spodnje Perilo in Seksi Čipke Brezhibno Ženske Hlačke Hlačne Hlačke Ženske Spodnje hlače

€2.42

Velikost Grafikona

Opis izdelka velikosti, vključno z različno število kosov na zalogi " različne velikosti.

Navodila Za Pranje

Podrobna navodila za pranje.Za primere, pranje pri temperaturi, ki ne nad 30, ne uporabljajte belila, visi suho, ne železa ne suho čiščenje, itd.

Nakupovalni Vodnik

Blagovna Znamka SIYECAODekoracijo ČipkePoreklo CN(Izvora)Mednožje materiala 100%BombažNespodobno Sliko NoSpolnost NoHlačke Tip HlačnicPostavka Vrsta Hlačkematerial PoliamidŠtevilka Modela SYC0802Vzorec Tipa CvetličniVELIKOST M,L,XL,XXLSestava Materiala Poliamid,Spandex,BombažSpol ŽENSKEDvig Tip High-RiseDatum 190821Barve Črna,Modra,Vino, Rdeče,Roza,Siva,Barva Kože,Kraljevsko Modra

Oznake: g string visoko pasu, kolk dvigalo, spodnje perilo, velika velikost bombažni dnevni, saten spodnje perilo za ženske, hlačke ženska velik plus, saten svila spodnje perilo, jelena spodnje perilo, brezšivne svileno spodnje perilo, avto rf, hlačke z velikim velikost.