Dekleta Traper Čipke Obleko Elegantno Otroci Dolg Rokav Princesa Obleko za Deklice Otroke Božič Stranka Obleko za Baby Dekleta 3-12Y

Predmet: Modnega Jeansa Obleko z Čipke Rokav

Tkanine: Bombaž Demin Tkanine+ Večplastna Očesa Čipke + Tkanine, Oblog

Velikost: 6 velikostih za izberite, primerna za otroke 3-12 let

Naročilo:

1, prosim, pustite nam vaše Celotno kontaktne podatke, tako da lahko dosežemo predmete hitro in gladko!

2, Zlasti ruske stranke, vaše ime + ime + priimek) so vse Potrebno.

3, Cene, Vključno z Ladijskega Stroškov ali Dela, vendar Brez Davka, če je treba.

Dostavo:

1, Mi Ladje po vsem svetu, Prosimo poskrbite, da nas pusti točen naslov in polno kontaktne podatke, tako da se lahko izdelki dostavljeni vam hitro in gladko.

2, Večina izdelkov, ki se lahko izvajajo v 2-4 delovnih dneh po tem, ko plačilo potrjen, razen če posebna naročila ali naravnih nesreč.Vsi predmeti, ki bo preučila premislite, preden dostavo poskrbi, pls sebi sprostitev.

3, www.drustvo-dop-cerklje.si Standardne Dostave se uporablja, drugih izrecnih tako DHL, TNT, EMS, itd.na podlagi dogovorjenega tovora stroškov.

4, Kot Ekonomična dostava način, AESS vedno traja 15-60 dni na različnih držav, hvala za vašo potrpežljivost.

Povratne informacije:

1, Želim, da ste vsi zadovoljni z našo elementov in storitev, in prosim, ne nas 5 Zvezdic Pozitivne povratne informacije, je zelo cenjen.

2, Če katera koli težavo ali vprašanje, ne oklevajte, da nas kontaktirate prosto pred Negativno, bomo delati dobro soluation.

3, veseli sodelovanje in želim vse dobro.

Slog PriložnostneVzorec Tipa MozaikVELIKOST 100-150Silhueta A-LINIJEZgrajena v Modrc NoFit Ustreza prave velikosti, vzemite običajni velikostiDekoracijo ČipkeDolžina Obleke Kolena-DolžinaStarost 3-12yrealne slike da,pripravljen zalogi da,Ovratnik O-VratuBlagovna Znamka HOLAPINNARokav Slog RedniŠtevilka Modela M-95material OčesaRokav Dolžina(cm) Polno

Oznake: high street denim, ženske pismo tiskanja jeans hlače, 2020 denim, jeansa obleko obleko, jeansa obleko vzletno-pristajalne steze, bud kavbojke, denim obleka ženske, črna denim brezrokavnik ženske, vroče v jeans hlače, denim napeti hlače.