Bluetooth 5.0 Jl6925A Stereo Glasbe 3,5 Mm, Diy Avto Bluetooth Audio Sprejemnik Wav Ape Flac V Mp3 Lossless Dekodiranje Stereo Izhod

Ta izdelek uporablja Bluetooth 5.0 glavni kontrolni čip, JL6925A, res stereo 5.0 čip.Dobro kakovost zvoka

Podpora samodejna povezava funkcijo, podpora WAV+APE+FLAC+MP3 lossless dekodiranje, stereo izhod.

Parameter značilnosti

Napajanje: 3.7-5V

SNR: 90dB

THD+N: -70dB

Crosstalk: -86dB

DNR: 91dB

Podpora Profile: A2DP/AVCTP/AVDTP/AVRCP/HFP

LOS: >15m

Velikosti: 30 mm*30 mm

Vmesnik podrobnejši opis

USB napajanje: Univerzalni Micro USB 5V napajanje, 3.7-5V napajanje pad, spoznali zunanje 3.7-5V litijeva baterija napajanje spremembe

Indikator LED: modra svetloba v bluetooth način na

3,5 mm stereo avdio vmesnik: standardni 3,5 mm vmesnik, izhod stereo zvočni vir, lahko vstavite slušalke, povežite power ojačevalnik in druge opreme

Seznanjanje navodila: napajalni, modra lučka utripa, in vnesite Bluetooth način; ko zaslišite glasovno najavo "Bluetooth, naprava je pripravljena za par", to pomeni, da boste vstop v Bluetooth način in počakajte za povezavo; po mobilni telefon Bluetooth išče "JH-BT", Kliknite na Povezavo.Ko zaslišite glasovno najavo "TheBluetooth napravo je povezan uspešno", to pomeni, da dekoder odbor je uspešno povezan mobilni telefon, in modra lučka vključena, lahko predvajate glasbo, in modra lučka utripa

Paket vključuje:

1*Bluetooth avdio priključek

Oznake: buletooth, papiga zvok, bluetooth mp3 usb, bluetooth receiv, 5.1 bluetooth zvočnik, 5.1 sistem zvočnikov, flac v mp3, flac predvajalnik, usb, avto jed, carkit.