MR432272 ROČAJ NOTRANJI SPREDNJI DESNI MITSUBISHI MONTERO (V60/V70)

€22.40

.posoda{ max-width:100%; } .izdelek-opis .polje-velikosti div { polje-velikosti: border-polje;} /*TIPOGRAFIA*/ [razred*="letra"] { font-size: medium; font-family:Tahoma,Geneva,sans-serif; text-align: center; } .letra-titulo { color: rgb(178, 220, 99); font-size: large; } .letra-subitulo { font-size: medium; font-weight: bold; color: rgb(0, 67, 107); } .letra-textos { text-align: left; } .letra-povezave { margin-bottom: 10px; } /*SECCIONES/BORDES*/ [razred*="seccion"]{ border-style: solid; margin-bottom: 1rem; border-color: rgb(178, 220, 99); border-width: 2px 2px 2px 2px; } .seccion-bordes{ border-radius: majhna-15 px; margin-top: 1rem; } .seccion-titulo { width: 100%; background-color:rgb(178, 220, 99); border-top-left-polmer: majhna-15 px; border-top-pravico-polmer: majhna-15 px; } .seccion-tabla { width: 100%; border-width: 1px 1px 1px 1px; border-radius: majhna-15 px; } /*FILAS DE LA TABLA*/ [razred*="fila"]{ text-align: center; padding-top: 10px; padding-bottom: 10px; } /*Premaz y ultimo -> Bordes*/ .fila:prvi otrok { /*Primera fila redondear arriba*/ border-top-left-polmer: majhna-15 px; border-top-pravico-polmer: majhna-15 px; } .fila:zadnji-otrok { /*Ultima fila redondear abajo*/ border-bottom-left-polmer: majhna-15 px; border-bottom-pravico-polmer: majhna-15 px; } /*Cambio Barve Impar*/ .fila:n-o-vrsta(tudi) { background-color: rgba(34,161,223, 0.05); } /*Cambio Barve Par*/ .fila:n-o-vrsta(sodo) { background-color: rgba(34,161,223, 0.1); } .fila div[razred^="col"]:n-o-vrsta(sodo) { font-weight: bold; border-right-color: rgb(122, 169, 41); border-right-style: solid; border-right-width: 1px; } /*IMAGENES*/ [razred*="img"]{ širina: 100%; višina: auto; display: block; margin-levega: avto; margin-desni: avto; } .img-banner { border-radius: majhna-15 px; } .img-foto { širina: 75%; margin-bottom: 1rem; } .img-fotomini { margin-bottom: 1rem; } /*CENTRAR ELEMENTOS DE UN VRSTICO VERTICALMENTE*/ .center-v-vrstica { text-align: center; zaslon: flex; utemeljitev-vsebina: center; align-elemente: center; } MR432272 sprednji desni notranji Manet MITSUBISHI MONTERO (V60/V70) Člen ROČAJ SPREDAJ DESNO blagovne Znamke MITSUBISHI Model MONTERO (V60/V70) Različico 3.2 SI GLS (5-ptas.) Letih 2000 - 2006 Kodo Notranji 4826410 Sklic MR432272 VOZILA IZVORA Sl nuestro parka encontrarás --> Motorization 3.2 SI MAČKA (165 CV) Oznaka Motorja 4M41 Leto 2002 Barva SREBRNA Gorivo Dizelsko Vrata 5 Pomembne informacije za ladijski promet Canarias, Ceuta y Melilla seno tovorov adicionales: Par estos territorios hay que seleccionar la opción de envío correspondiente, que aparece en la seccion de envío.Ni se podrá seleccionar ninguna de las otras opciones de envío, ni nacionales ni internacionales. -->

Za vsa vprašanja o delni ali naročilo nas kontaktirajte. -->

En kupec je odgovoren za plačilo carine, carinske dajatve, davki in pristojbine ustvarjen na namembni kraj pošiljke.

Da bi našli vse rezervne dele za vaše vozilo.

Blagovne znamke mitsubishiLokacija Desno SpredajModel MONTERO (V60/V70)Stanje RabljenaMPN MR432272

Oznake: črpalka za gorivo pajero, pajero shogun, led pajero, mitsubishi montero pajero shogun, pajero v75, mitsubishi pajero, pajero v73, mitsubishi montero v60, mitsubishi montero, Pajero.