Moderne Risanke Stenske Nalepke za Dekle, Otroci Soba, Spalnica Dekor Dnevni Prostor Kavč Ozadju Luna Star Nalepko Ozadje

Specifikacija:

1.Material: visoko kakovostne prozorne pvc

2.Prejeli Velikost: 60 x 30 cm

Značilnosti:Okolju prijazno,Odstranljiva,Nepremočljiva

Opozorilo:

1.Ta nalepka je samolepilne, lahko samo olupimo, ga s tem izklopite in jo položite na steno.Prosim, ne prilepi nalepko, znova in znova.

2.Prosimo zagotovite, da je površina čista gladek in suh, ko ga prilepite nalepko

3.Tam bo malo barva razlika med realnim predmetom in sliko.Svetloba je drugačna, kot je drugačen, in mobilni telefon ali računalnik, monitor, ki bo imel le malo vpliva.

4.Če stenske nalepke, ki ste jo prejeli, so nekatere nabrati v to,Pls ne skrbi.To je nomal , ne vplivajo na uporabo it.Vse poizvedbe, samo stik z nami.Hvala za vaše razumevanje

Vzorec Letalo Stenske NalepkePrimerna DariloPrimerno Mesto, za dnevna soba,spalnica,pisarna,TV Steno,Kavč ozadjeŠtevilka Modela Stenske NalepkeScenariji STENEFunkcija Doma dekoracijo,stenske nalepke,nalepke pohištvoSlog SodobnoSpecifikacija Single-piece Packagematerial Visoko kakovostne prozorne pvcPoreklo CN(Izvora)Tema VzorecKategorija Izdelka zidanaBlagovna Znamka AdahlRazvrstitev Okno NalepkeSlog. Sodobno

Oznake: sky star ozadje, preprost luna zvezde, universe wallpaper, otrok soba ozadje, flry luna ozadje, plesni luna zvezde, luna star ozadje, črna luna zvezde, stra luna ozadje, death star luna ozadje.