PAL Nepremočljiva HD 1280*720 Avto Pogled od Zadaj Kamero Night Vision Vzvratno Kamero ForToyota Alphard Vellfire 2007 -

Za Toyota Alphard Vellfire 2007 2008 2009 2010 2011 2012 2013 2014 2015 Za Toyota Camry Limuzina 2007 2008 2009 2010 2011 2012 Pridržane Luknjo Senzor Slike:Nova Nočni Visoke Kakovosti Full HD PC1058 Senzor Signal Sistem:PAL(Privzeto) Resolucija:1000 TV linij (Enhanced) 1280*720 slikovnih Pik Min.Osvetlitev:0.1 Lux Video izhodi:RCA, 1.0 Vpp kompozitni video na 75ohms Delovna Napetost:12V DC delovno Okolje:-30 °C~ +80 °C, Rh 95% Max Poraba Energije:100mA Aktivne Moči:≥1W Nepremočljiva Ocena:IP68 (Zaščitena pred vdorom prahu in učinek potopitve manj kot 1 meter globine.) Posebne Funkcije: Auto White Blance, AGC, Backlight Osvetlitve.Odlično za Prikaz Na Velikem Zaslonu Pomembno opozorilo:

Spoštovani kupec!Prosimo, MORA preveriti velikost kamere za fotografije,glejte, če lahko fit vaš avto tablice lučka mesto!

Ta tip bo fotoaparat združljiv z naslednjimi vozil modelov (Samo kot referenca, prosimo, preverite svojo licenco ploščo lučka kraj, velikost ,končno potrditev )

Senzor slike:Novi Intelligent Dinamični Poti Skladbe Visoke Kakovosti PC3089 Senzor Signal Sistem:NTSC(Privzeto) Resolucija:1000 TV linij (Enhanced) 1280*720 slikovnih Pik Min.Osvetlitev:0.1 Lux Video izhodi:RCA, 1.0 Vpp kompozitni video na 75ohms Delovna Napetost:12V DC delovno Okolje:-30 °C~ +80 °C, Rh 95% Max Poraba Energije:100mA Aktivne Moči:≥1W Nepremočljiva Ocena:IP68 (Zaščitena pred vdorom prahu in učinek potopitve manj kot 1 meter globine.) Posebne Funkcije: Auto White Blance, AGC, Backlight Osvetlitve.Odlično Za Prikaz Na Velikem Zaslonu

12V Moč Filtri Opis: na Nekaterih modelih nemških avtomobilov in Ameriških avtomobilov, ki so, po zagonu motorja, izhodna napetost motenj, napajanje za obračanje luči niso čisto DC napajalnik, ampak impulz signala, se prikaže na vrhu oscilloscope se lahko uporablja za test, če pogojev, bo našel podobne kvadratni val signala.Fotoaparat power supply line neposredno na dol luči, saj je delovna napetost je zelo nestabilen digitalni fotoaparat ne deluje pravilno, video izhod signala je tudi ni normalno, tako gostiteljice lahko vidite, obstaja hude motnje, popačenja, ali ne, da preklopite obračanje zaslona.

Dostava

Mednarodni Kupce Prosimo, Upoštevajte:

Uvoznih dajatev, davkov

Oznake: camera car, kia ray, axio corolla, ibok, landcruiser prado, 2020 corolla, fotoaparat park, fotoaparat avto spredaj, kamera vzvratno, pogled od zadaj kamero.