Za Kawasaki Z1000 2016 Gruče Nič Zaščite Nadzorno Ploščo Instrument Za Merjenje Zaslonu Z Nalepko

Za Kawasaki Z1000 2014 2015 2016 Gruče Nič Zaščite Nadzorno Ploščo Instrument Za Merjenje Zaslonu Z Nalepko

Opomba: - Prosimo, še enkrat preverite, če izdelek lahko primerna za vašega motornega kolesa pred nakupom :) Značilnosti Izdelka : - Natančen rez odlično; - Narejen iz Kristalno Jasno premium TPU film; - Ščiti gruče zaslon pred praskami, prahom, umazanijo in UV; - Tesnila obstoječih praske pod in naredi gruče zaslon, kot nov, enkrat; - Enostaven za čiščenje in obrišite umazanijo izklop brez strahu, da nič gruče zaslon; - Dopust brez ostanka po odstranitvi; - Prihaja z Čiščenje kompleta in Squeegee.Namestitev: 1: Čisto gruče zaslona z mikrovlaken krpo, da odstranite umazanijo in prah. 2: Odstranite linijskih z oznako 1. Korak.(Prepričajte se, da filma ne pridejo gor z jasno linijskih). 3: S podlogo odstraniti v celoti, spray liberalna količino vode na lepljive strani. 4: Izstopijo zaslon patron z gumbom ali edge je nato nežno postavite na gruči. 5: Nežno stisnite vode in zračnih žepov ven z stisnite.Poskusite odstraniti čim več vode in zračnih žepov, kot si lahko. 6: Odstranite linijskih z oznako 2. Korak.(Prepričajte se, da je film še vedno popolnoma aliged in ne prišli do top liner. 7: Uporabite stisnite, da odstranite preostali zračni žepi in vodo za dokončanje procesa.Čestitke!Vaš gruče zaslon je zdaj popolnoma zaščitena z naš izdelek.Zaradi osebnih obrti težave, morda malo mehurčkov je normalen pojav.

Oznake: ribe oplat klešče uk, v kombinaciji rokavice za fitnes, ribe nogavice imenu diamonts, v kombinaciji usnja tunics, v kombinaciji mizar 220v, v kombinaciji srajce encajed, obleko malteški psi moški, adijo eno življenje balon, vrata svetlobe logotip mazda 3.