Moda Platno Krpo Nakupovalno Vrečko Ženska Bela Enotnega Ramenski Priložnostne Eko Vrečko Za Dekleta Ljubek Pes Vzorec Knjige Vrečko Nova

28536 VROČE PRODAJE

100% Popolnoma Nova In Visoke Kakovosti

Postavka Št.: 2012774-2012776

Material: platno

velikost: 39*32,5 cm

Paket vključuje: 1pc

Vljudno Nasvet : Prosimo, da se je spomnil, da je zaradi svetlobne učinke, monitorja svetlost/kontrast nastavitve itd,

obstajajo lahko nekatere manjše razlike v barvnih tonov spletne strani je fotografija in dejanski predmet.Postavka Ukrep z roko, da bi se lahko malo drugače

Oznake: postelja za psa, knjiga vzorec, krpo pes, pet izdelka, pes vlak, knjiga vezenje, knjiga japonska, pes temo, knjiga mačka, pes suppli.