Novo motorno kolo meglenke za Vse Gorska Kolesa, Atv, Motorna kolesa, LED svetlobni pramen, 4 Lučka za Kroglice

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Open Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-višina: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { širina: 100px; višina: majhna-15 px; float: left; } dd { širina: 240px; višina: majhna-15 px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; color: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #izdelkov desc { width: 100%; višina: 209px; } #description { width: 100%; višina: 50%; } #podrobnosti { width: 100%; višina: 50%; } .ui-polje-naslov { height: 30px; font-size: majhna-15 px; font-family: tahoma; font-weight: bold; background-color: #ddd; text-sidro: dedovanja; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-polje-body { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; border-bottom: 1px solid black; } #tbspecifics tr { height: 30px; } #tbspecifics td { širina: 100px; border-left: 1px solid black; border-top: 1px solid black; }

Dropshipping podporo in Wholesaling.

100% Prvotne in Dobre Kakovosti s Prosto Po-prodaje Garancijo.

[Super Svetla], z Uporabo visoko kakovostne LED čipov zagotoviti več osvetlitev obseg in boljšo vidljivost.To lahko pomaga zmanjšati prometne nesreče, ki jih povzročajo slabo vreme ali slabih razmer na cesti.Zagotovi varnost voznika.

[3 načini] močna luč/šibki svetlobi/strobe, ti trije načini lahko izberete v različnih pogojih [Odlično učinkovitost] IP67 nepremočljiva, dustproof, nerjavnimi, shockproof, trpežne, lahko prenesejo krutem okolju.Ni vlage ali uhajanja vprašanja.

[Odvajanje toplote] Visoko toplotno prevodnost CNC aluminija in učinkovit hladilni sistem zagotavlja odlično odvajanje toplote učinek.

[Enostaven za namestitev] opremljen je z nerjavečega jekla nosilec paket, ki je enostaven za namestitev v različnih položajih.Z nastavljivo montažo opreme, delo luči je mogoče nastaviti za 90 stopinj, zaradi česar je lažje, da se spremeni smer žarka.

[Vgradni položaj] lahko namestite naša luč bar na sprednji odbijač, odbijač, spodnji odbijač odpiranje, prednja maska, kapuco, strešni prtljažnik in zadaj pedal odbijač avtomobila/motorno kolo.Ta nadomešča original high beam/nizko žarka, luči za meglo , rep svetlobe, in vzvratno luč.

Moč: 40W

Temperatura barve: 6000K

Napetost: 12-80v

Obseg: 200 metrov učinkovito lahka razdalja

Način: močna svetloba/šibki svetlobi/strobe

Barva: črna

Material: aluminij

Vsebina Paketa:

2 x vožnja luči

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

O Nas

Nudimo dober izdelek, z najboljšo ceno,zagotavljamo podporo Debelo/Drop Shipping Order

1. Za Padec Ladijskega prometa naročilo, prosimo pripombo"dropshipping, da" bomo, da ima prednost.

2. Za Veleprodajno/Padec Dostava za naročila, če imate kakršnekoli ideje o ceni ali paket,kontaktirajte nas vnaprej,vam bomo najboljšo storitev za izpolnitev vaše zahteve.

O Plačilu

Če izpolnjujete vse težave pri sprejemanju plačilu, prosimo, obrnite na www.drustvo-dop-cerklje.si v Servisni Center za Stranke prosimo za pomoč:

O Pošiljk

1.Bomo poslali naročila ASAP v roku 2-5 dni(razen vikendi in nacionalni prazniki) ko je vaše plačilo je običajno konča.

2.Prosimo, vpišite vaš celoten naslov za dostavo s pravilno telefonsko številko in poštno številko, še posebej Rusija in Belorusija kupci, prosimo, potrdite vaše polno ime.

3.Prosimo, upoštevajte, da ne bomo odgovorni za carine.Prosimo vas, carinjenje sami.

4.Nudimo tako post dostava in express shippings.Za večino držav, post dostava traja približno 25-35 delovnih dni, in več, za nekatere države, kot so Brazilija, Peru.

Express dostava vključila DHL, EMS, www.drustvo-dop-cerklje.si Premium Dostava in Posebne Linije, kot Aramex.To traja približno 7 dni.(To bo zamude, če je vaša država izpolnjujejo nekatere težave,Delavec stavke,vreme problem in tako naprej.)

O poprodajnih Storitev

Smo zanesljiv prodajalec in imamo strokovno poprodajne storitve za vse naše navade.Če obstaja kakršno koli vprašanje o da,prosimo, obrnite na nas vnaprej ,mi bo vedno tukaj, dokler ne boste dobili vesel odgovora.

O Povratne Informacije

1. Prosimo, preverite paket in elementa, ko boste dobili skrbno, da poskrbite, da ni nobenega problema.

2. Če imate kakršne koli težave ali niste popolnoma zadovoljni s vaš paket,prosimo, ne oklevajte, da nas kontaktirate prvi pred odhodom negativne povratne informacije.Bomo lahko odpravili težavo, da prepričajo.

3. Če ni problem, prosim, pustite nas 5 star pozitivne povratne informacije.

Vaša izjava je naša največja motivacija ! ! !

Oznake: motorno kolo projektor, bar led, za atv, atv, motornih koles moto, gt motorna kolesa, e motorna kolesa, anti meglo led motorno kolo, megla lučka rumena, pro motornih koles.