EN KOS Kip Urouge Bankrot Čudno Menih Supernova celovečerni Portret GK Dejanje Slika Zbirateljske Model Igrača POLJE 35 CM Q851 DESCRIPTION Blagovnih material: Smole Pogoj:100% NOVO Velikost: Cca 35 cm Package:pakirani v škatli na Debelo in padec ladijskega prometa so tako dobrodošli.Na debelo,vam bomo ponudili popust ali brez izrecnega dostava ki naročite nad $150 Za padec ladijskega prometa,smo lahko pošlje blago, da vaše stranke, ki so neposredno in ne puščajo informacij o nas, če bi radi.Kaj lahko storim, ko je nakup zaščito čas izteka?Če vaš nakup zaščito čas izteka, se, prosimo, obrnite na nas in mi vam lahko pomaga, da ga razširi.Tako vaš denar ne bo šel na moj račun.

Za Animacijo Vir JAPONSKASpol UnisexLestvica 1/6Dimenzije 35 cmmaterial SmoleVELIKOST 14 InchesIme Izdelka En KosPoreklo CN(Izvora)Lutke Tip ModelFunkcija BankrotOznaka UrougeBlago Atribut Končal BlagaSlog Zlo generacijePostavka Vrsta ModelTema Film & TVLastnost Zdrobljen menih morju tat skupineDaljinsko Upravljanje NoLastnost 1 supernovaStarostni Razpon > 14 LetBlagovna Znamka SONGYIŠtevilka Modela Q851Izvirni Paket da,Opozorilo Ostani Proč Obliki OgenjVojak Dodatki Vojak Končni IzdelekZaključek Stopnja Končal BlagaPaket PoljeTrgovina Na Čudno, MenihVrsta Lastnost KipStanje Na ZalogiMfg Serijske Številke ModelRazličica Tip Prva Izdaja

Oznake: model vojak, lofgy zoro slika, vojaške vojak, chibi zoro slika, vojak igrača, gundam, uamazing lase, zoid, supernova las lasuljo, 16 vojak.