Sodobno Branje LED Spot Namizne Svetilke Za Spalnico Stikalo Tkanine odtenek Perilo Kritje Dekoracijo Študija Tabela Svetlobe Postelji Namizne svetilke

Sodobno Branje namizne Svetilke, Za Spalnico Tabela Svetlobe Kratek Ameriški Tkanine, Perilo/Bela Pokrov Dekoracijo Študija Postelji Spot Desk Light Ime Proizvoda:namizne Svetilke Materiala:Metal+Tkanine Lampshade Barve:Bela ali Perilo Velikost:H60*D30CM(Lampshade D30cm*H18cm) Soptlight:3w (ne vključuje Žarnice E27) Package:1PC Beli Ne Zalogi Zdaj

Perilo Lampshade in Bele Lampshade

Barva Okvirja SREBRNAGarancija 2yearsJe Zatemniti NoVir Napajanja ACLED Nočno Razsvetljavo Preberite Nočna LučkaTelo Material železoCertificiranje CCCZaključek Poliran Kromled namizne svetilke Preberite Namizne SvetilkePostavka Vrsta Namizne Svetilke,Vrsta Odtenek TkanineOsnovna Vrsta E27Odtenek Smer Gor In Dol,Moč 0-5WBarva Karoserije Svetlo Siva, BelaŠtudija Tabela Svetlobe Sodobno Branje Tabela svetlobematerial Železo, KrpoNapetost 220VUporaba Dnevna Soba, Študija, Posteljni SobiSlog SodobnoVir Svetlobe Žarnice, LED ŽarniceTehnika Ročno PletenoPreklop Vrsta Gumb za vklopJe Svetil Vključeni da,Tip Vtiča NAS PlugBlagovna Znamka OMEEnamizna svetilka Tkanine Desk lihgtŠtevilka Modela preberite namizne svetilke

Oznake: ob postelji svetilko odtenek, lučka za odtenek žice, želodčne razjede, strop odtenek, bambus rattan tabela, bq stavke, lampshade obesek, lučka za odtenek tabela, lampshad, lučka za odtenek za namizne svetilke, .