Nova zasnova Božični okraski Božič santa vratni lok) se vrednoti Napihljivi drevo arch za prodajo

€551.03

1.Nepremočljiva 210 D Oxford krpo z PU/PVC prevleko

2. HITRO NAVEDEK, ko bomo dobili vaš podrobnost zahteve na gumenjakov .

3.Prihajajo s CE ali UL certificirano zraka, puhala, da je primerna za vse države in območja.

4.Prodaja tovarniško neposredno,z ugodno CENO in HITRO DOSTAVO.

Prikaz Izdelka

Informacije O Izdelku

Uporaba: Odličen za rojstni dan,poroke, prireditve na prostem, stranke, sejmi, reklama, športne igre, parade, praznovanja, etc.Izdelkov Značilnost: je Enostaven za namestitev, skladiščenje in transport,za enkratno uporabo Izdelave: 3D-modela Nosoroga na računalnik, zmanjšal za plotter, šivanje in šiva; Nadzor Kakovosti: 1.Tri šivom, skozi enoto z trojni šivi.

2.Štiriposteljnih šivanje na ključnih področjih v osnovni enote;

3.Extral oxford plast na vseh točkah stres in notranje plošče;

4.Postavke test 3-krat ali več, preden ladja iz tovarne Barvne Razlike: Razlike v barvi so lahko posledica nekaterih drugih razlogov, kot so barve, odsev v monitor, osvetlitev, ozadja,Material,itd.Vendar, če mislite, da postavka prejeta v napačne barve, prosimo, obrnite na nas, da vidim, če je vračilo je možno.Dostavo: 1. Po vsem svetu dostava po poslovnih express, ki jih letalske družbe, po morju,itd;

2.V nalogi, obdelani pravočasno plačilo po preverjanju.

3.Storitev tranzitni čas, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni čas, morda več med prazniki.Običajno postavka poslane s Kitajsko domače express ZTO prvi, in bo to stalo 2 dni,nato pa so prepeljale, ki jih express, kot so DHL,FedEx, UPS,TNT,EMS,itd,in to bo stalo približno 3-10 dni.

4.Rusija,Belorusija,Brazilija.Predmet pošljete po EMS samo.

5.Če še ni prejel izdelek v roku 30 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je, da se stranke zadovoljstvo.Prijavnina: 1.Sprejemamo alipay na www.drustvo-dop-cerklje.si.Telegrafski Prenos(nakazilo,bančno nakazilo), Western union, PayPal

2.Plačate lahko z uporabo Visa,Obvlada ,Western Union,Bank Transfer in Paypal

3.Plačilo detials bo pošlji ko prilagodite nekaj od nas.Vrne in Vračilo: 1.Če niste zadovoljni s predmeti, ga vrnite v 30 dneh za zamenjavo ali denar nazaj, prosim, kontaktirajte me, ko se vrnete nazaj.

2.Pokvarjena izdelki MORAJO BITI prijavljene in se vrnili nam, v roku (in v originalni pakiranje, če je to mogoče).Morate povejte nam je okvara in nam da število.

3.Povratni prevoz stroške plača kupec.Posebna Opomba: 1.Smo tovarne, če imate design/ sliko, smo lahko izdelke glede na vaše zahteve.

2.Nudimo vzdrževanje in wholesales ceno, za večino nalog,prosimo, pišite nam,mi pa vam lahko ponudimo najboljšo ceno in prevoznina za vas.

3.Slike vseh sprejeti sebe v tovarni,na strehi ali okoli naši tovarni.Kako da Prilagodite: 1.Povejte nam podrobnosti zahtev na podobno obliko,velikost,barvo,logotip,tiskanje položaj,količina,itd.bomo design in pošlji sliko, da vas BREZPLAČNO.

2.Po zasnovi je potrdila,da nam podrobno naslov, ki smo ga poslali ponudbo,ladje, stroške,račun in podrobnosti o plačilu za vas.

3. Stranka kraj, da za izdelavo depozit 50% polnega plačila,pošlje banka ugotavlja, izgled,nam, prosim.

4.Izdelamo Napihljivi steno za vas, ko plačila ni na voljo.

5.Napihljivi steno fotografije ponudil ko bo končan

6. Stranka bi ravnotežja, če je vse v REDU.Spreminjanje ali obnovi element, če imajo kakršne koli težave;

7.smo poskrbi za pošiljke po prejemati bilance.Kako zaiti ki gre Gor: Pihano je z napajalni kabel z vtičnico Povratne informacije: 1.Bomo zelo cenim vaše pozitivne povratne informacije in 5 Zvezdic ocena na vaše zadovoljstvo, saj visoka ocena nam bo pomagal, da ponujajo več boljših izdelkov v bolj konkurenčno ceno.

2.Zavedamo se, skrbi in frustracije, ste morda, in ne bodo naše prizadevanje, da odpravite težave.Prosimo, da nam priložnost, da odpravite vse težave.

Oznake: vratni lok) se vrednoti, šotor vložek, air art, govorimo šotor, šotor drevo, ace zraka, napihne balonček šotor, cabina inflable, napihne loka, mehurček hiša šotor.