Za Huawei honor 8 pro lcd čast v9 lcd-zaslon, zaslon na dotik, Računalnike Za Huawei Honor 8 Lite LCD Zaslon na Dotik za čast 8 lcd

€20.78

Za Huawei Honor 8 Pro / Čast V9 LCD-Zaslon in Zaslon na Dotik Zaslon Računalnike Skupščine Zamenjava Orodja

Za podjetja: Če imate popravila trgovini ali trgovini na drobno ali na debelo, to bi bilo super.Več kupite boljše cene, ki jo lahko dobite.Bomo lahko zagotovili visoko kakovost, po-prodaje zaščito.Možnost: Ne Okvir / S Sliko (Prosimo, prepričajte se, da model, ki ga potrebujete, preden bi, če ne morete zagotoviti,pls Stik z nami)

O nas:

1. Naše podjetje se nahaja v Shenzhenu Huaqiang Severu , Smo specializirani za prodajo Originalni zasloni(Zaslon na Dotik ravnini, LCD,LCD+Zaslon ,Zaslon z okvirjem).

2. Če želite nakup katerega koli mobilnega telefona, zaslon, se, prosimo, obrnite na nas in zagotavljajo seznam izdelkov, vam ponujamo eno izmed najbolj ugodne cene in visoko kakovost izdelkov v industriji.

3.Prosimo, preverite, če package polje v dobrem stanju,prosimo, oglejte video, ko odprete parceli in preizkusiti izdelek pred inseallation.koli škode, ki jih povzroči človek,ne prevzema nobene responsility.prosimo, remeber, da preizkusite svoj izdelek, preden ga namestite na vaš telefon.kakršno koli vprašanje,se najprej obrnite na nas,bomo poskušali naši moči, da reši problem.

Prednosti :

1.Deset let Zlato dobavitelj na Kitajskem.Naša stranka razširila po vsem svetu.Vrhunsko kakovost in najboljše ugled v tej industriji.

2.Široko paleto mobilnih telefonov delov izdelkov, Vsako stvar, ki jo potrebujete, da lahko zagotovijo za vas karkoli imamo ali našli za vas.Pomaga, da prihranite vaš čas in denar.

3.Strokovno QC ekipo, da se nadzor deli kakovosti, da poskrbite, da so naši izdelki vedno najvišje kakovosti.Poslovanje z nami zagotovite svoj denar in kupite pravico Blaga.

4.Najboljši in prodaja izdelke skupine, 24 ur na črto poskrbite, da boste lahko našli nas, kadar koli nas potrebujete.Prihranite si čas za počitek in s svojo družino.

5.Raznolikost plačilnih pogojev.Sprejemamo T/T, western union, moneygram paypal in tako naprej.

6.Vsi naši izdelki so dobili eno leto Garancije .

7.Mi lahko ladja blaga za vas, DHL/EMS itd.

8.Bomo poskrbeli pospeševanje prodaje se pogosto.Dobrodošli na posvetujte z nami.MOQ : Vzorec naročilo sprejeto Kakovosti:

1.Original

2.OEM/VISOKO KOPIJO Pakiranja :

Pakiranje : Močan in zaščito blaga v varnem .Načini plačila :

A. T/T (Bančno Nakazilo, Nakazilo)

B. Western Union

C. Money Gram

D. Depozitni Prodaja : Mobilni deli trgovec, Distributer, trgovina, Popravila, itd.Pošiljke : Pošiljka Izraz sprejemamo DHL, UPS, FedEx ,TNT, EMS.DHL, UPS, FedEx, TNT potrebovala približno 2-5 delovnih dni za dostavo.EMS lahko počasnejše, kot je ta.Podjetje prepričanje: Kakovost in poslovno življenje.

Združljiv Blagovne Znamke HuaweiŠtevilka Modela Za HuaweiPoreklo CN(Izvora)Pixel 2650x1440Skladiščenje da,Zaslon > 3"QC Preizkušen, enega po enega, pred odpremoDostava Po plačilu v roku 2 dniVelikost zaslona 5.7 Palčni

Oznake: vernee m8 pro lcd-zaslon, čast 8 lite lcd lepilo, čast 8 frd lcd izvora, huawei mate 8 lcd nxt dl00, baterija huawei mate 8 lcd, čast 9x lcd-zaslon, čast 8 opomba lcd, huawei mate 10 kavo lcd, čast 8 lite lcd zaslonom original, čast 10 lite lcd-original.