50pcs/veliko 2SA1266-GR 2SA1266 A1266 to-92 0.15 A 50V Na Zalogi

€0.58

* Popolnoma nov element, kot je slika

* Zapakiran z mehurček bag in box

* Proizvodnja le najboljše blago za široko porabo in zagotovitev najvišje možne kakovosti.

* Dostava blaga, za naše stranke po vsem svetu s Hitrost In Natančnost

* Da bi zagotovili, da boste prejeli naročila brez davka na uvoz, bomo ugotovi kot "Darilo" Z nižjo Vrednost .Ta nižja cena ne odraža skupno ceno, ki ste ga plačali ali tržne Vrednosti izdelka in morda ne veljajo za države z različnimi pravili tarifo.

* Bomo ladja predmete takoj, ko prejmemo plačilo.

* Plačilo varnost www.drustvo-dop-cerklje.si ne bo sprostitev plačilo za našo stranko šele potem, ko prejmete naročilo, Tako pls ne skrbite, boste izgubili svoj denar!

* Če se odločite za nakup, pls plačali vaše naročilo pravočasno, Potem se lahko pripravimo in ladja vaše predmete hitro, hvala!

* Zanašamo na naš ugled in zadovoljstvo za uspeh, je vaše povratne informacije so zelo pomembne za Nas, pls pustite dobre odgovore, da nas, če ste dobili zadovoljni z našo blaga in storitev.

* Prosimo, obrnite na nas pred odhodom koli negativne povratne informacije, ali odprite spora na spletnem mestu.smo več kot zadovoljni, da odgovori na vsa vprašanja, ki jih imate.

Oznake: plinsko kuhališče linijske, 20n60, tranzistor tv, plinski bojler vžgejo, SOP, BD139, MOC3063, midea pot, s9014 tranzistor, mpsa92.

Rhizzasantos 2021-02-09

Freedom on the ground!