Poletje Dekleta Plažo 3PCS Nastavite Otroci Čipke kopalke Bikini Komplet +Pokrov ups, Kopalke, Kopalke Plaža Obleko Dekleta Obleke

Opis

Visoka kakovost in nove blagovne Znamke 100%

Glavna Barva: Kot Slika Kažejo

Novo v Modni Material: Bombaž Mešanica Pozornost plz: Če je vaš otrok je debel, vam priporočamo, da izberete večjo velikost, hvala.Vljudno prosim glejte, da vaši otroci dejansko višino in velikost grafikona pred nakupom/ponudbe.Hvala.

Paket je vključeno: 1x Kopalke

Velikost Grafikona: Pozornost plz: Če je vaš otrok je debel, vam priporočamo, da izberete večjo velikost, hvala.Velikost Vrhovi Dolžina Bankrot*2 Pas *2 Starost 100 50 cm 24,5 cm 24 cm 1-2 Leti 110 50 cm 25,5 cm 25 cm, 2-3 Let 120 54 cm 26.5 cm 26 cm 3-4 Let 130 54 cm 27.5 cm 27 cm 4-5 Let, 140 54 cm 28,5 cm 28 cm 5-6 Let

Tam je 2-3% razlike glede na ročno merjenje.prosimo, preverite merjenje grafikon skrbno preden se odločite za nakup izdelka. 1 palec = 2.54 cm Prosimo, upoštevajte, da rahlo barva razlika bi morala biti sprejemljiva zaradi svetlobo in zaslon.

Predogled:

Plačilo in Dostava

Spoštovani, hvala za vaše naročilo, če ste naročilo nad 100$, ki ga lahko stik z mano,bom dal nekaj popust ali vam pošljejo s hitrejšo odpremo pot,lep dan.potrudili se bomo za vas, hvala. 1.Pošiljko Element bo kmalu, dobavljeno po plačilu izbrisani.Običajno element, ki bodo prišli v 15-45 delovnih dneh po tem, ko dostava je Odvisno od vaše države razdalje in prevoz.mi naj itm kmalu pridejo do vas.Lahko se nanašajo na naša predvideni Čas Dobave na spletni strani. 2.Vračilo Hvala za vaše naročilo,če je vaš paket ni prispel v dolgo,pls ne skrbi,se lahko obrnete na nas kmalu in pomagala vam bom, da iskanje parcel namesto odprt spor, ker je res boli nas,če je res izgubil,ne skrbite, vaši denarja, bomo povračilo za vas,zato ne morete izgubiti ničesar.Obravnavamo vsaka stranka z previden in pozoren, da bo stranka zadovoljna in se imeli odlično,prijetno nakupovanje. 3.Povratne informacije, je star pregovor, na Kitajskem: "sestanek je usoda" .hvala za izbiro naši trgovini bomo potrudili za vas, Če ste zadovoljni z našim izdelkom in storitvijo, prosim, pustite nas 5 zvezdic povratne informacije.Prosimo, kontaktirajte nas pred odhodom koli negativna ali nevtralna povratne informacije.Delali bomo z vami rešiti vse težave.In potem, da, smo lahko nudijo dodatno zamenjavo ali vračilo storitev.Zahvaljujemo se vam za vaše razumevanje. * Če imate kakršnokoli vprašanje, vas prosimo, da nas kontaktirate.

material PoliesterVzorec Tipa TrdnaPoreklo CN(Izvora)Fit Ustreza prave velikosti, vzemite običajni velikostiStarostni Razpon 3-6yIme Oddelka babySpol Ženski

Oznake: 2021 bikini, otrok kopalke, otrok, dojenček bikini, otroške kopalke, vzorec bikini otroci dekliška, minie bikini teen, Kopalke, plavalci otroci kopalke, 0 dekle kopalke, dekle kopalke.