Baby Teether Lesa Rring Klopotec Hrana Razred DIY Obrti Začetnih Igrače

Baby Teether Lesa Rring Klopotec Hrana Razred DIY Obrti Začetnih Igrače 100% čisto nov in visoko kakovostnih Značilnosti: dober senzorično igrač za dojenčke baby.It' s super za gumi bolečin in čeljusti razvoj, tudi za senzorično raziskovanje.Pomoč vaš dojenček poudarek pri dojenju ali ostanejo zadovoljni z naravnimi začetnih lajšanje bolečin.Specifikacija: Material: Les, Bombaž Barva: glej slike Velikost: Dolžina: 32-34 cm/12.60 v-13.39 v, premer lesen prstan: 7 cm/2.76 v Količina: 1 Računalnik Opomba: 1.Prosimo, dovolite 1-3cm napak zaradi ročnega merjenja.Prosimo, poskrbite, da boste ne moti, preden boste ponudbo. 2.Zaradi razlike med različnimi monitorji, slika morda ne odraža dejanskih barvo predmeta.Hvala!Paket vključuje (Brez trgovina na drobno paket): 1× Lesene Začetnih Obroč

Oznake: poročni prstan ženska, prilagodljiv obroč, cc obroč, obroč progi, trak tesnilo, obroč iz žensko, nakit prstan ženska, brezrazsežno obroč, 004 obroč, kameleon obroč.