Preprost Evropi Jacquardske Blackout Zavese za dnevno Sobo, Spalnica Okno Tkanine, Zavese Til kuhinja Odklon Zavese, Draperije Kratek

Paketu: 1 kos x zavese ali 1 kos x til Nasvetov: 1.Cena je za 1 kos zavese ali tila.Zavese in til se prodaja ločeno. 2.Velikost:W--pomeni, širina, H--pomeni Višino. 3.Zavese Širina=2-krat palica/železnici širina. 4. Višina :Brezplačno prilagoditi, Max 2,7 metra. 5.Prosimo, dovolite rahlo odstopanje (1-3cm) zaradi obrobljanje. 6.Vse elemente, ki so za pravi streljanje.Vendar, različnih monitorjev lahko povzroči barvah, da se nekoliko razlikujejo. 7.Če je vaš okno je 150 cm širok, predlagamo, 2 kos (W150cm*H250cm) Zavese cene so izražene v smislu širine.Za nakup, samo izberite širina, ki jo potrebujete.Če boste potrebovali, da prilagodite višino.Samo stik me, ali bi sporočilo.Bomo lahko prilagodite glede na višino, ki jo potrebujete.Saj zavese tkanine, ki je po meri tkanine, barve, vsako serijo krpo, bo nekoliko drugačna.Priporočamo, da za enkratni nakup zahtevano velikost.Zavese kavljem postopek Uvoznih dajatev, davkov in dajatev, ki niso vključene v predmet, ceno ali stroške dostave.Ti stroški so kupci " odgovornost.POVRATNE informacije: Vaše mnenje je zelo pomembno za nas.Prosim, pustite pozitivne povratne informacije in 5 zvezdic, če ste zadovoljni z našo opremo in storitve.Če niste zadovoljni s predmeti, ki ste jih naročili, prosimo, obrnite na nas pred odhodom negativne povratne informacije.Bomo lahko s skupnimi močmi rešiti vse težave.Vsak problem, samo, obrnite neposredno na nas.Nakup Opombe: 1: NAŠE vse blago, ki v naravi, ker fotoaparat, okoljske svetlobe računalniški monitorji in druga vprašanja, barva je neizogibno. 2: Po vsem, izdelek je narejen iz umetnih, brez vpliva na videz in uporabo majhnih napak, mala nit, ki ne sodi na področje uporabe težave s kakovostjo, ne kot nadomestilo nadomestilo podlagi. 3: izdelek serij niso enaki, lahko obstaja nekaj manjših razlik, da bi spadala v naravi.

Oznake: zavese žakarske tkanine, država zavese, kuhinja forme, zavese jacquard, forme za okna, tkanine za zavese, zavese listov, zavese kuhinjsko okno, obmorskih odklon zavese, zavese čiste zavese.