28 mm, motorno kolo, Uplinjač Popravilo Kit Primerni za PWK KEIHIN OKO Rezervnih Motorjev Deli

€7.21

Opis izdelka: 28 mm motorno kolo Uplinjač Popravilo Kit 28mm za PWK KEIHIN OKO Rezervnih Curki Nastavi Funkcije: Brand New Visoke Kakovosti Material Tip: Carburettor Rezervnih Določa Material: Kovina + Plastike Velikost:28 mm, Primerna Za PWK Za KEIHIN Za OKO je Enostaven za Namestitev odlična zamenjava Univerzalno uporablja motorno kolo, scooter UTV ATV Običajno uporablja na zunaj 150cc motorja (250 300 350 400 ....cc) Paket vključuje: 1 x Uplinjač Rezervni Komplet

Oznake: 38 mm uplinjač, keihin pwk, keihin uplinjač, keihin curki kit, keihin pwk28, jet pilotni, fcr keihin, maikuni pwk uplinjač deli, keihin dirke motociklističnega uplinjač, jet mikuni.