8973550420 VALVULA EGR OPEL MERIVA

€32.90

.posoda{ max-width:100%; } .izdelek-opis .polje-velikosti div { polje-velikosti: border-polje;} /*TIPOGRAFIA*/ [razred*="letra"] { font-size: medium; font-family:Tahoma,Geneva,sans-serif; text-align: center; } .letra-titulo { color: rgb(178, 220, 99); font-size: large; } .letra-subitulo { font-size: medium; font-weight: bold; color: rgb(0, 67, 107); } .letra-textos { text-align: left; } .letra-povezave { margin-bottom: 10px; } /*SECCIONES/BORDES*/ [razred*="seccion"]{ border-style: solid; margin-bottom: 1rem; border-color: rgb(178, 220, 99); border-width: 2px 2px 2px 2px; } .seccion-bordes{ border-radius: majhna-15 px; margin-top: 1rem; } .seccion-titulo { width: 100%; background-color:rgb(178, 220, 99); border-top-left-polmer: majhna-15 px; border-top-pravico-polmer: majhna-15 px; } .seccion-tabla { width: 100%; border-width: 1px 1px 1px 1px; border-radius: majhna-15 px; } /*FILAS DE LA TABLA*/ [razred*="fila"]{ text-align: center; padding-top: 10px; padding-bottom: 10px; } /*Premaz y ultimo -> Bordes*/ .fila:prvi otrok { /*Primera fila redondear arriba*/ border-top-left-polmer: majhna-15 px; border-top-pravico-polmer: majhna-15 px; } .fila:zadnji-otrok { /*Ultima fila redondear abajo*/ border-bottom-left-polmer: majhna-15 px; border-bottom-pravico-polmer: majhna-15 px; } /*Cambio Barve Impar*/ .fila:n-o-vrsta(tudi) { background-color: rgba(34,161,223, 0.05); } /*Cambio Barve Par*/ .fila:n-o-vrsta(sodo) { background-color: rgba(34,161,223, 0.1); } .fila div[razred^="col"]:n-o-vrsta(sodo) { font-weight: bold; border-right-color: rgb(122, 169, 41); border-right-style: solid; border-right-width: 1px; } /*IMAGENES*/ [razred*="img"]{ širina: 100%; višina: auto; display: block; margin-levega: avto; margin-desni: avto; } .img-banner { border-radius: majhna-15 px; } .img-foto { širina: 75%; margin-bottom: 1rem; } .img-fotomini { margin-bottom: 1rem; } /*CENTRAR ELEMENTOS DE UN VRSTICO VERTICALMENTE*/ .center-v-vrstica { text-align: center; zaslon: flex; utemeljitev-vsebina: center; align-elemente: center; } 8973550420 VALVULA EGR OPEL MERIVA Člen VENTILA EGR blagovne Znamke OPEL Model MERIVA Različica Cosmo Letih 2003 - 2008 Kodo Notranji 5496965 Sklic 8973550420 Komentarji 860146CONEXION 5 BOR VOZILA IZVORA Sl nuestro parka encontrarás --> Motorization 1.7 16V dti slike MAČKA (in 17 DT / LR6) (75 CV) Oznaka Motorja Y17DT Leto 2003 Barva NAVY BLUE Gorivo Dizelsko Vrata 5 Pomembne informacije za ladijski promet Canarias, Ceuta y Melilla seno tovorov adicionales: Par estos territorios hay que seleccionar la opción de envío correspondiente, que aparece en la seccion de envío.Ni se podrá seleccionar ninguna de las otras opciones de envío, ni nacionales ni internacionales. -->

Za vsa vprašanja o delni ali naročilo nas kontaktirajte. -->

En kupec je odgovoren za plačilo carine, carinske dajatve, davki in pristojbine ustvarjen na namembni kraj pošiljke.

Da bi našli vse rezervne dele za vaše vozilo.

Blagovne znamke OpelStanje RabljenaKomentarji 860146 5 BOR povezavaModel merivaMPN 8973550420

Oznake: egr, egr ssangyong, egr ostrenje, egr fiat, egr renault, egr ford, egr toyota, 407 egr, egr vw, egr volkswagen.