Cvet Stenske Nalepke, samolepilne Nepremočljiva Okno Zasebnosti Film Nalepke, Motnega Stekla neprosojen, Kopalnica, Dnevna Soba#BL5 Značilnosti Izdelka:

1. Vizualni učinek teksturo in vitraž. 2. Ustvarja zasebnosti.

3. Brez lepila / Velja preprosto.

4. Nudi UV zaščito. 5. Vzorci ponovite za kritje vseh velikosti okna.Izdelek Vlogo:

Stene in stekleni film dekoracijo, močno zasebnosti, anti-ultravijolične in anti-označite, elektrostatični adsorpcije ( brez lepila ).Navodila:

Elektrostatični adsorpcijo, ne zahteva lepilo.Cut ustrezno velikost in odkriti dnu, neposredno palico na steklo, ki je poškropiti z vodo.Previdnostni ukrepi:

Če je mehurček, ko lepljenje stekla film, prosimo, takoj nemoteno oblaček z strgalo.Izdelek Parametre:

1. Material: PVC+JJEZA

2. Velikost izdelka: 45X100CM 3. Področje uporabe: Steklo film dekoracijo, kuhinja, dnevna soba, spalnica, kopalnica dekoracijo.Seznam Vsebine:

1 x Kozarec film.

Oznake: mozaik vinil, lepilni film wall, 3d lepilni mozaik, film ozadje, film nepremočljiva, film za pohištvo s vzorec, kabinet film, film kuhinja, stenske nalepke za kuhinjo backsplash, film wall.