Stari material, visokih cen nafte in visoke pulping devet-eyed dzi z agarwood distančnik kroglice, stari čebelji vosek palačinka turkizno kolo kroglice

Velikost dzi noge je za 16,6/41.5 mm, velikost agarwood je približno 15 mm

Redke rumene starega materiala devet-eyed dzi, visokih cen nafte in visoke zapakirane devet-eyed dzi, stari material, starost, devet-eyed dzi: biser sreče, izjemne zasluge, odpravo nesreč, najvišji razred dzi, dobili devet izkoristite razsvetljenje Buddha Dharma, uskladiti moč petih elementov, ki odmor vse slabe sreče in zli duhovi, velike pore!Z agarwood distančnik kroglice, stari čebelji vosek palačinke, turkizno kolo kroglice!

Oznake: vietnam agarwood olje, narava čebelji vosek, čebelji vosek pelete, agarwood kadilo, krog kroglice dzi, agate kroglice dzi, limonino olje kožo, naravni agarwood eaglewood, agarwood, kadila ljubezen.