WUKE Kul Velike Zobe Vezenje Baseball Skp Smešno Punk vrnitev žoge Ravno Robna Šport Klobuk na Prostem Skateboard Hip Hop Kape Ulične

Wuke Visoke Kakovosti Moški Ženske 3D Velike Zobe Platnu, Vezenje Ravno Robna Baseball Skp

Material: Platno; Barva: Črna; Klobuk obod velikost: nastavljiva (primerna za 55 ~ 61 cm glavo obod;) Klobuk višina: 12 cm; Klobuk roba dolžina: 7 cm širina: 18,5 cm; Standardna različica, srednje debeline.Ne elastičnost, zmerno trdoto in udobno nošenje.Lahko se uporablja kot vrhunec modni styling za moške in ženske.

Oznake: kaktusov travis scott, skp y3, skp trendy, prst klobuk, cap d, ameriški baseball skp, baseball skp kapetan, klobuk ljubezen, skp justin bieber, klobuk zajec.