Premium Pravi Ogljikovih Vlaken Rdeče Veslo Transformator Razširitve Primerni za Panamera Macan Cayenne 911 718 Boxster

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Open Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-višina: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { širina: 100px; višina: majhna-15 px; float: left; } dd { širina: 240px; višina: majhna-15 px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; color: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #izdelkov desc { width: 100%; višina: 209px; } #description { width: 100%; višina: 50%; } #podrobnosti { width: 100%; višina: 50%; } .ui-polje-naslov { height: 30px; font-size: majhna-15 px; font-family: tahoma; font-weight: bold; background-color: #ddd; text-sidro: dedovanja; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-polje-body { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; border-bottom: 1px solid black; } #tbspecifics tr { height: 30px; } #tbspecifics td { širina: 100px; border-left: 1px solid black; border-top: 1px solid black; } 100% Čisto Nov

površina avtomobilskih lakov zdravljenje

Volan Shift Veslo Razširitev

Ti Veslo transformator fit odlično in zagotovo dajte avto športno videz.

Enostaven za namestitev,brez motornih trak, ki je pritrjen na zadnji strani.

Odlična Ideja Za Darilo.

Povsem novo Veslo Transformator ustreza teh modelov:

Primerna za:

Za Panamera (modeli 2016-17)

Za Cayenne (modeli 20116-17)

Za Macan (modeli 2016-17)

Za 911 (modeli 2015-17)

Za 918 (modeli 2015-17)

Za Boxster (modeli 2014)

(Glejte slike, da ugotovi, če je primerno)

Tip:Shift Veslo

Količina:1 par (Levo in Desno)

barva:rdeča

Material:iz ogljikovih vlaken

Vsebina Paketa:

2*Veslo Transformator Razširitve

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Poreklo CN(Izvora)

Oznake: čiste aktivne modrc, street art kroglice, rap slog jarek, šport intimates, ruan feng krila, zarezami kratkih nizov, resort nahrbtniki, ovčje kože črpalke, ovčje kože stanovanj.