925 Sterling Srebro Okrogle Votle Kroglice za Nakit, Izdelava DIY Zapestnico, Ogrlico 925 Srebro, Nakit, Srebrni Biseri Nakit

€2.42

Opomba: 1.Če bi > $5(Mix red) , Bomo pošljite jih na Kitajskem Post Registriranih Air Mail ( H ave sledenje podatkov ) številko za sledenje je zelo Koristno za vas,lahko preverite tako, da je vsak čas. 2.Če bi .Bomo ga pošljete po Kitajskem Post Navadne Majhne Paketni prenos( Brez informacije o poti ) 3.Če bi > $120.Bomo ga pošljete po Mednarodnih Express(DHL,SF Express in tako naprej). 4.Če imate kakršne koli težave,se obrnite na nas.

Čare da,material KovinePostavka Obliko Krog-briljantno-oblikeizvirna darila da,Postavka Vrsta Biseriogrlica da,VELIKOST 10.75mmčarobne gumbe za needlework da,Kovine Tipa 925 Sterling SilverNakit, izdelava da,925 Sterling Silver da,čarobne gumbe za nakit, izdelava da,Fine ali Moda ModaZunanji Premer 10mmZapestnica da,925 srebrni nakit da,Element Teža About 1gČar da,nakit da,Številka Modela BS-7Sterling Silver da,Srebro 925 Nakit da,

Oznake: ogenj opal kamen, 24k gold pixiu, dubaj zlatega nakita, aquamarin obroč, dubaj zlato nakit za ženske, 585 nakit, orel pravi, srce zemljevid, fishsheep, plamen pištolo.