LS11087 svetlobe šampanjec poroka oblek flare pol rokavi ljubica čipke nazaj žogo obleke iz prave tovarne formelle oblačilih

Za osebno uporabo kupec: 1.Tam ima 3 plasti hardnet bi krilo zabuhle. 2.To je naš prvotni načrt in 100% pravi šov,ne ustvarjen za kopiranje. 3.Tam je okoli 10.000 video posnetki kažejo različne obleke na youtube,lahko iskanje "ljubezni sezone poročno obleko"na youtube,boste našli nas. 4.Tam je živo-na instagram za naš razstavni prostor vsakdanje(okoli 2000 kvadratnih metrov in 600 kosov zalogi obleke).Lahko sledite nam "ls_wedding_evening_dress" tam. 5.Malo spremembe sprejete,kot so dodajanje rokavi,ali dodaj oblog v notranjosti. 6. Posodobitev približno 10 novih modelov, vsak teden.Za na debelo in trgovina: 1.Radi bi, da zagotavljajo slike, ki jih želite seznam na vaši spletni strani. 2.Če bi več kot 5 kosov (isti model v 5 kosov,ali mešani 5 modelov) eno uro,lahko dobite popust. 3.Obleko lahko vloži tkanine, da nam jih pošljete. 4.Toplo dobrodošli, da obiščete naš razstavni prostor in tovarne koli. 5.Mi lahko oblikovanje in izdelavo obleke za vas, samo da ne prodajati drugim,če imate velike količine zahtevo.

------------------------------------F A Q------------------------------------

Popust Q:Kako Lahko Dobim Popust?A:Prosim, Naš Najljubši Trgovini,In Poslali Screenshots,Da Nas, Lahko Dobite 10usd Q:Lahko Sem Velikosti Po Meri?A:Da,Velikost Se Meri Glede Na Lastne Meritve.Za Podrobnosti Se,Prosimo, Obrnite Na Nas, Hvala Čas Dostave V:Koliko Časa Bom Lahko Ga Prejeli?O:Ponavadi Potrebujemo 20-25 Dni, Da Bi , In Dobavni Rok Je Približno 7-10 Delovnih Dni Rusija : Čas Dostave Je O 15-35 Dni Po Rets-Express .Brazilija : Čas Dostave Je Približno 20-40 Dni Po Ems Drugih Državah Se Obrnite Na Nas .Hvala Realne Slike Q:Ali Lahko Pošljete Realne Slike A:Živjo Dragi, Ta Obleka Je Naše Pravo Delo , Vse Modela Slike So 100% Resnično .Vse Obleke So Naš Prvotni Modeli V Naši Trgovini.Če Imate Whatsapp , Pošiljati Video Za Vas

Oznake: kubanski verige ogrlice bangles, udeležite poročni nakit za lase, otroka prvi šport otroci jeans, lepota zdravje las lasuljo stoji, priložnostne obrabe (1 3 let) spodnje hlače, fant 's kids' ohlapne hlače otroci, cheerleading ličila orodje garniture, audrey hepburn slog t srajce, modra lepoto obraza dvigalo naprav.