Plastični začetno Fingerboard Strokovno prst mini Skate za otroke novost predmete, Igrače Prst master skateboard

OPOMBA: So 3 modeli 611001 , 611002 ,611003 ,če ne pripombo ,pošlji radam

Dostava

Če ste naročilo, prosimo izberite način dostave in plačila za naročilo vključno ladijski promet pristojbina.Mi bomo poslali postavke v 3 dneh, ko je vaše plačilo, je končan.

Povratne informacije:

Vaše zadovoljstvo in pozitivne povratne informacije so za nas zelo pomembni.Prosim, pustite pozitivne povratne informacije in 5 zvezdic, če ste zadovoljni z našo opremo in storitve.

Če imate kakršne koli težave z naše izdelke ali storitve, vas prosimo, da nas kontaktirate, preden zapustite negativne povratne informacije.Potrudili se bomo rešiti vse težave in zagotavljajo najboljše storitve za stranke.

dobro finger skatePostavka Vrsta Prst RolkŠtevilka Modela finger skateboard 123Dimenzije 9 cmOpozorilo noIme oyuncak araba prst skateboardSpol otrok, dojenček fant dekle otrociDostava EMS,DHL,FEDXE ,TNT, UPS,Poreklo Yiwu KitajskaCertificiranje CE 3CBlagovna Znamka HZFZpostavka finger skateboardBarve Modra Rdeča Zelenaproizvajalci Tovarniško Neposredne ProdajePrst oyuncak giocattolo jouet lelu zabawka speelbal Spielzeug leksakmaterial PlastičniPlastika Tip ABSStarostni Razpon 8-11 Let

Oznake: fingerboard lesa, oprijem master, prst napetosti, finger skate, krova fingerboard, fingerboard lesene, mini skate, finger skateboard, fingerboard kolo, fingerboard.