2PCS Polno Lepilo steklenim pokrovom Za Xiaomi Mi Opomba 10 CC9 Pro 5G Mi9 Lite Se CC9 CC9E 9T Pro 5G A3 Zaslon Patron Kritje Mi CC9 Pro

2PCS Polno Kritje Stekla Za Xiaomi Mi Opomba 10 CC9 Pro 5G Mi9 Lite Se CC9 CC9E 9T Pro 5G A3 Zaslon Patron Kritje Za Xiaomi Mi9 Mi9T Pro 5G

Za Xiaomi Mi9 S eries

Dragi Prijatelj

Ko Ste prejeli blago, če se izdelki, zdrobljen ali ne izpolnjuje z njim, prosim Stik z nami , prosim, ne odprete spora ali pusti negativne povratne informacije,,, Bomo poskušali naši moči, da reši, je za vas dobro, Hvala!

Obvestilo : Prosimo, izberite pravilen model!!

( Vsak model je drugačen !Če ne veste, kako izbrati, Prosimo, obrnite na nas, preden postavite orde r !

Pakiranje vključuje:

1* Polno Kritje Kaljeno Steklo Screen Protector

1* Čiščenje Kompleti

Edge-to-Edge Umts da,Telefon Primerih Film 2019 Polno Kritje Kaljeno Steklo Za Xiaomi mi 9Polno Kritje zaščitno folijo Novo Polno Kritje Kaljeno Steklo Za Xiaomi Mi 9 6.39 palčniPolno Kritje Screen Protector Polno Kritje Kaljeno Steklo Za Xiaomi Mi9material Barvita Nanocoated Kaljeno StekloVrsta Spredaj FilmBlagovna Znamka GerTongBarve črna,Paket Vključuje Barvita, Kaljeno Steklo Film s Kompleti za ČiščenjeFunkcija Za Xiaomi Mi 9 SE Kaljeno Steklo Za Xiaomi Mi 9 Mi9 SePolno Kritje Kaljeno Steklo Za Xiaomi Mi 9 SE Kaljeno Steklo Za Xiaomi Mi 9 Mi9 Se Mi 9SeZdružljiv Xiaomi Model MI 8 SEKaljeno Steklo Za Xiaomi Mi 9 Pro 5G Polno Kritje Kaljeno Steklo Za Xiaomi Mi9 seZdružljiv Telefon Blagovne Znamke Xiaomi

Oznake: insta priljubljena shoelaces, pohodniška ženske copate, božična darila za biologijo, za otakus broške, pero otrok, določa, pokrov je vaš trebuh hlače, za komercialne tiskalniki, klepetalnico "hangout", oblačila, obleke, , votlo ven hlače capris.