Moška Športna Obutev na Prostem Človek Superge Mehko Prosti čas Modni Čevlji Za Moške Trend Dihanje Moških Priložnostne Moda Casual Moški Čevlji

Dragi kupec, če menite, ladijski promet pristojbina je preveč drago, prosim, ne dvomijo v kakovost naše čevlje.Kakovost naše čevlje je res dober.Pravkar smo dodali stroškov pri čevlji za ladijski promet pristojbina, tako da kaže, da so čevlji, ki so poceni, ampak tovornega je drago.V resnici, čevlji so dražji od tovora.Zahvaljujemo se vam za razumevanje,veseli nakupovanje.

19411465471780297 moške superge US $ 41.00 / US $ 40.00 / US $ 46.00 / US $ 34.00 /

Država

Moški In Ženske Velikosti Grafikona

ZDA

5.5

6.5

7.5

8.5

Evropske

Stopala Dolžina(M M)

Država

Moški In Ženske Velikosti Grafikona

ZDA

9.5

10.5

11.5

12.5

Evropske

Stopala Dolžina(M M)

Opomba 1 : Prosimo izberite velikost glede na vaše dolžina stopala.

Opomba 2 : Stopala Dolžina = vložek dolžina - (1 - 1.5) CM

Opomba 3 : poslali Smo čevlji po Višini, velikost , Če boste ugotovili, da obstaja 3 držav čevlji velikosti, samo uporabite Evropi velikost grafikona, da preveri, ali so čevlji, ki ste prejeli, drugi 2 držav velikost mogoče prezreti

Opomba 4 : Stojijo naravnost na papir, označite točke najdaljši spredaj toe in pete, dolžina dveh točk je dolžina stopala.

Opomba 5 : dolžina levo nogo in desno nogo, je lahko nekoliko drugačna , prosimo, merjenje večjega.Opomba 6 : Če so vaše noge razmišljati in široko, predlagamo, da se odločite ena velikost večja.če so ozke in tanke, vam predlagamo, da izberete eno velikost manjši.

Zadovoljstvo: Ko prejmete čevlje, Če boste ugotovili, da Obstaja 3 držav čevlji velikosti, samo uporabite Evropi velikost grafikona, da preveri, ali so čevlji, ki ste prejeli, drugi 2 držav velikost mogoče prezreti.Če imate kakršno koli vprašanje, nas prosimo kontaktirajte.Zavezujemo se, da bomo vaše 100% zadovoljstvo strank.Prosimo, da nam priložnost, da reši vsak problem.Razumemo zaskrbljenost in nezadovoljstvo morda so in bodo poskušali naše najboljše, da bi rešila težave.Dostava Pogoji: dobavni rok: Vse elemente, ki bodo dobavljeni v roku 2 delovnih dni po prejemu plačila.Boste obveščeni po e-pošti s številko za sledenje po svoje je bil paket pošiljajo ven.Package: Vse elemente, ki so strokovno pakiran z grea t zagotavljati varno dostavo Pustite vaše povratne informacije 1. Če ste dobili in tako kot naše elemente,pozitivne feeback je zelo cenjeno in hvala za vašo podporo. 2. Obrnite se na nas, preden ste zapustili negativne ali nevtralne,prepričani, da bomo rešili težavo v najboljši možni način.Hvala za vaš čas!

Vzorec Tipa PaisleyZgornji Material Umetno usnjeVložek Materiala EVAZapiranje Tip Čipke-UpŠtevilka Modela Moške SupergeFit Ustreza prave velikosti, vzemite običajni velikostiPodplat Materiala GumeSezona Pomlad/JesenČevlji Tip OsnovnaBlagovna Znamka NoEnName_NullObloge Materiala Bombažne TkanineFunkcija Trpežnih

Oznake: kul superge trend, trend superge vans, trend priložnostne superge, fandei trend superge, oblikovalec superge trend, trend atletske zavezat, trend superge nike, bele superge trendy, pasme trend superge, trend superge polyvore.