2020 Vroče Prodaje Moj Junak Univerzami 3D Tiskanja Puloverju Fantje Dekleta Fashion Majica Jeseni Anime Vzorec Ulica Priložnostne Oblačila Hoodie

Ime Izdelka: Hoodies & Majica

Material: Poliester

Slog: Priložnostne, Moda

Garancija

1. Čeprav imamo veliko zaupanje v kakovost in cene vseh izdelkov, ki jih prodajajo, ne moremo vsi kupci, ki bi bili 100% zadovoljni z njimi zaradi različnih razlogov.Ampak ni važno, kaj se zgodi, obljubljamo, se bomo potrudili, da reši vsak problem, zgodil v času transakcije.

2.Če imate napako postavko, ki se želijo vrniti ali izmenjavo, pls nas kontaktirajte v roku 3 delovnih dni od datuma, ko ste prejeli pošiljko.

1. Če ste zadovoljni z našimi izdelki in storitve, prosim, pustite vaše pozitivne povratne informacije in 5 zvezdic .in 5 zvezdic za podrobno oceno vašega naročila.Ko ste nam kažejo screenshot tako 5 zvezdic , vam bomo $1 POPUST pri naslednjem naročilu.

2. Če ne boste zadovoljni naše porducts, pls obrnite na nas pred pusti negativne povratne informacije, ali pa podrobno oceno.Zagotavljamo vam bomo 100% slove vsak problem za vas.

Oznake: moj junak majica, odražati, krpo moj junak univerzami, jojo zip, hentai jakna, moj junak univerzami todoroki, Ulzzang, manga moj junak univerzami, moj junak univerzami majica, anim.