Najnovejši 8x10cm Sokovnik Mešalniki Pokal Vrč Jasno, Nadomestni Deli Z Uho Za 250W Magic Bullet

Opis: Značilnosti: 100% popolnoma nova in visoke kakovosti, Primerni Modeli: Za 250W Magic Bullet Uživajo še več vaše najljubše sadje in veggie v ta sokovnik pokal!Hrana razred plastike.Kot nalašč pečat z ne pušča.Niti, ki so zglajene za enostavno in preprosto izklopiti.Delicious mix bodo vsi uživali in pour neposredno iz skodelice z ne zajebava.Ta zamenjava cup, ki bo pomagal ustvariti vaš najljubši sadne pijače, napitke, beljakovine vibriranje, in nič drugega.Pranje v pomivalnem stroju, izvleček in mešanica v istem cup.Specifikacija: Material: Plastika Dimenzije: 8x10cm(3.15x3.94in)(premer x višina)(cca) Barva: Jasno, Količina: 1 računalnik Opomba: Prehod: 1 cm=10 mm=0.39 palčni Ne trgovini na paket.Prosimo, dovolite 1-3 mm napak zaradi ročnega merjenja.pls poskrbite, da boste ne moti, preden boste ponudbo.Zaradi razlike med različnimi monitorji, slika morda ne odraža dejanskih barvo predmeta.Hvala!Paket vključuje: 1 x Sokovnik Pokal(drugi dodatki demo na sliki niso vključeni.)

Številka Modela 8QQ100315Poreklo CN(Izvora)Vrsta Mešalnik Deli

Oznake: mešalnik del, magic bullet stekleni pokal, magic bullet majhno skodelico, magic bullet mešalnik srebrna, umetnost steklena vaza, modra steklena vaza, magic bullet mešalnik rezila, mešalnik rezervnih, jed strgalo, nutribullet.