Steve Hackett/premonitions: na karizmo posnetkov 1975-1983 (10cd + 4DVD)

€185.35

"Premonitions: na karizmo posnetkov"-zbirka Steven hackket evidence, dosežen na etiketi karizmo v obdobju 1975-1983G.Polje set je sestavljen iz 14 diski (10 CD-jev in 4 DVD), na katerem, poleg studio albumi, tam so prej neobjavljenih koncert predstave in redkih bi-strani.In na DVD-ju obstajajo boljše meša v 5.1 format.Poleg tega, polje vključuje 68-страничная knjigo s komentarji in redke fotografije.Steven Hackett je Britanski kitarist in tekstopisec.Znan je bil kot član progressive rock skupine Genesis, ki se je pridružil leta 1970. Hackett sodelovali pri snemanju osem albumov skupine, levo je leta 1977, po katerem je prevzel solo kariero.V 1986, hackkett skupaj z drugo progressive rock kitarist Steve Howe od Ja in Aziji ustanovil GTR Super Band.Band posname en album v istem letu, ki je dosegel 11. mesto v Ameriški Billboard 200 in sprosti eno doseže vrh 20, "Ko srce pravila um".Skupina je bila disbanded leta 1987, ko je zapustil Hackett.Po odhodu GTR, Steve vrnil v svoje solo kariere, redno proizvaja albume in dal koncertov.Prav tako sodelovala na kitaro vojne v podjetju z Nuno bettankur, Paul Gilbert in John Paul Jones.Njegovo delo zajema različne zvrsti in stilov, kot progresivni rock, etnične glasbe, klasična glasba.

Blagovna Znamka Universal MusicŠtevilka Modela 602547414144

Oznake: barve krzna hackett, hackett romunija, caitlin hackett, hackett mens polo, hackett slog, polos hackett moški, hackett skp, hackett otroci, hackett manchester, hackett rdeča.