Motorno kolo, Kolo, Nalepke, Nalepke Reflektivni Rim, Kolo, motorno kolo, ki je Primerna za SUZUKI GSX 750F

Material:iz Visoko kakovostnega Trajne Reflektivni Pogoj:100% čisto nov Lastnosti: Preprost design, enostaven za namestitev Trajne in priročno Visoko temperaturno odporen in nepremočljiva

Primerna za:SUZIKI GSX 750F Opomba: Prosimo, potrdite, da je ta izdelek z vašega motornega kolesa pred oddajo naročila Color:Reflektivni Oranžna Rdeča, Črna Rumena Bela Zelena Modra Package:1 komplet=8pcs kakršno Koli vprašanje, prosimo, obrnite na nas , bomo odgovor za vas v 24 urah in rešiti problem za vas.Če ne prejmete element v načrtovanem času, ali ste ne saisfied s tem, kar boste prejeli, prosimo vas vljudno priti nazaj k nam za rešitev.Če ste prejeli poškodovan predmetov (redko zgodi), se bomo bodisi vračilo ali pošljete zamenjavo.V tem primeru, fotograj, ki jih lahko jasno kaže problem, ki so POTREBNE. 8 nalepke (4 velike - zadaj platišča, 4 majhne - spredaj rim )

Oznake: nalepke suzuki kolo, verige suzuki gsx 750f, čoln suzuki nalepka, gsxr nalepka, suzuki jixer nalepka, krmilo suzuki nalepka, olje suzuki gsx 750f, nastavite suzuki gsx 750f, nalepke yamaha, suzuki ts nalepka.