2 V 1 Kozarec Lažno Trepalnic Lepilo Lepilo Za Premeščanje Stojalo Držalo Trepalnic Razširitve Pregleden Pladenj Ličila Kozmetični Orodje

Značilnosti:

100% popolnoma nova in visoke kakovosti

2-V-1 trepalnic razširitve komplet : razlikovati dolžina trepalnic in je super lepilo držalo.

Široko, gladko in ravno površino ima črte, in milimetra oznake za interval, ki omogoča enostavno pritrditev podaljšanje trepalnic trakovi, vendar ne brez težav prepoznavanje in razvrščanje jih med uporabo.

Utora področju lahko dal lepilo nalepke ploščica, udoben in enostaven za čiščenje.

Shranjevanje vašega časa in tabeli prostora za hitrejše, lažje trepalnico uporabo.

To omogoča čiščenje prepir: hitro, enostavno, brez umazanije.Kot nalašč primerni za nov začetek kot pomoč orodje.

Izdelana iz visoko kakovostnega stekla materialov, lahek in priročen, ni značilen vonj.

Super za kozmetični salon in posameznih trepalnic razširitve.

Specifikacija:

Material: Steklo

Dimenzije: 5x10x1cm(1.97x3.94x0.39in)(ca)

Barva: Jasna

Količina: 1 pc

Opomba:

Prehod: 1 cm=10 mm=0.39 palčni

Prosimo, dovolite 1-3 mm napak zaradi ročnega merjenja.pls poskrbite, da boste ne moti, preden boste ponudbo.

Zaradi razlike med različnimi monitorji, slika morda ne odraža dejanskih barvo predmeta.Hvala!

Paket vključuje:

1 x Kozarec Palete(drugi dodatki demo na sliki niso vključeni.)

Umetne Trepalnice Slog DrugoLažno Trepalnic Materiala DrugoPostavka Vrsta Lažno TrepalnicŠtevilka Modela stekla paletoFalse Eyelashe Tip Druge Umetne TrepalniceUmetne Trepalnice Band DrugoKoličina Kot je prikazano v opisFalse Eyelashe Dolžina 1 cm do 1,5 cmUmetne Trepalnice Razvrstite Strip TrepalniceVELIKOST As shown in the descriptionproizvodni proces, Stroj, KiBlagovna Znamka GUJHUI

Oznake: svijećnjak vaza, mijello stekla na paleti, tesnilo stekla na paleti, stekla nohtov paleta, koruza nabodalo, bougeoir zlato, smole stekla na paleti, zlato prilagodi, ud stekla na paleti, kartico deli.