10/50PCS Lepe Nalepke Animacija Deluje Živali Rhapsody Grafiti Nalepke Kovček Laptop Album Nalepk Nalepke Nalepka

Spoštovani, zahvaljujemo se vam za prihod v naši trgovini, imamo veliko zanimivih nalepke za vas, da izberejo

Posebni Namigi

A, 10Pcs = 10 nalepk. 50Pcs = 50 nalepk. 100 kozarcev = 100 nalepk.Prosimo, potrdite, količina, ki jo želite kupiti, ko dajanje nalog, tako da se prepreči nepotrebne spore.

B ,Zaradi vpliva mednarodna epidemija, prevoz času gospodarske logistike način je bil podaljšan, in morda se boste morali počakati, da jih za daljši čas.Zato predlagamo, da se odločite standardne logistične način pri nakupu blaga, ki je hitrejši in bolj zagotovljena.Seveda, če kupite več kot 15 set izdelkov v naši trgovini, vam bomo nadgraditi standard za logistiko za vas brezplačno.

C, izdelek, ki vpliva na vreme, sveti, fotoaparat, oprema, kontrast, nasičenost in drugih zunanjih dejavnikov.Lahko obstaja le malo razlik v svetlosti in barve med sliko in pravi predmet.Prosimo, da pravi predmet.

D, Če imate ogromno količino,nas prosimo kontaktirajte, mi vam lahko zelo ugodnih cenah

Oznake: korejski pečat, Velika Nalepka, avto sonic, koreja nalepka, sonic ozadje, sonic, sega nalepka, lepe nalepke, plakat sonic, sanrio nalepka.