Night Vision Avto Pogled od Zadaj Kamero Za Mitsubishi Montero / Shogun / Vzvratno Kamero / Tablice Lučka OEM / CCD RCA NTST PAL

€17.41

Posebno Obvestilo:

Obstaja veliko avtomobilske tovarne po vsem svetu , in istega modela avtomobila pribor mogoče z različnimi dodatki, smo le poskrbite, da so kamere fit avtomobilov prodaja na Kitajskem, vendar je večina kamere, ki so primerne tudi za druge države.Zato vas prosimo, potrdite velikost kamere, preden vam bo ta nakup.Ali lahko obrnete na nas za podrobnosti info.Hvala.

Ta avto pogled od zadaj kamero fit:

Za Mitsubishi Pajero 4. 2006~2014 Za Mitsubishi Pajero Super Presega 2006~2014 Za Mitsubishi Montero 2006~2014 Za Mitsubishi Shogun 2006~2014 Za Mitsubishi Pajero MK2 MK3 MK4 1991~2015 Za Mitsubishi Pajero Super Presega ( vse Proizvodne let) Za Mitsubishi Pajero Področju Master (vse Proizvodne let) Za Mitsubishi Montero 2006~2014 (vse Proizvodne let) Za Mitsubishi Nacionalni Montero (vse Proizvodne let) Za Mitsubishi Montero (vse Proizvodne let) Za Mitsubishi Shogun (vse Proizvodne let) Za Mitsubishi Pajero Sfx (vse Proizvodne let)

Specifikacije: Slikovni senzorji: 1/4" barvni Senzor TV Sistem: NTSC privzeto in PAL zahtevo Minimalna osvetlitev: AGC: Auto BLC: Auto White balance: Auto Video barva: Barvita Nepremočljiva razred: ip 67 Učinkovitih slikovnih točk : 580X540 Ločljivost : 420TV lines Video izhod: 1.0 Vp-p,75? Elektronski sprožilec: 1/60(NTSC)-1/10000S S/N razmerje: bolje kot 48db Objektiv Kota: 170° Night vision funkcijo Delovanja temperatura: -20°C do+80°C RH95% temperatura Skladiščenja: -30°C do+80°C Delovna moč (DCV): 12V poraba Toka: 90mA Max Paketu: 1 x Napajalni kabel 1 x 5M video kabel 1 x Avto pogled od zadaj rezervno kamero

Oznake: montero shogun, pajero shogun, shogun 2, montero pajero, l200, mitsubishi montero pajero shogun, pajero v32, ijoy shogun, pajero v33, pajero pinin.