Yimaautotrims Auto Accessory Spredaj Glavo Mesh Mrežico Zajema Sprednja Maska Obroč Trim 7 Kos ABS, Primerni Za Jeep Renegade - 2018

Yima Avtomobilski Deli

Kot vemo, avto različice bodo morali nekateri različna v različnih državah.

Prosimo, poskrbite, da bo vaš avto oblikovan kot naša slika kažejo, pred nakupom !

Na katero koli vprašanje, prosimo, obrnite na nas , hvala !

Če potrebujete več izdelka , prosimo, kliknite na gumb : več izdelkov,

Primerni Za Jeep Renegade 2015 - 2018 samo (Kot vemo, avto različice bodo morali nekateri različna v različnih državah.Prosimo, poskrbite, da bo vaš avto oblikovan kot naša slika kažejo, pred nakupom, hvala ) razčlenitev Postavka Opis : Pogoj:100% Čisto nov Material: ABS vključeni: 7 Kos / Set Nameščen trak 3M, 3M trakom na hrbtni strani.prosimo, namestite skrbno. 3m traku: O namestite, morate uporabiti sušilec za lase za segrevanje 3M traku.Po toplote, pa bo bolj enostaven za namestitev in večjo obstojnost.

Oznake: žar renegade, jeep wrangler, jeep renegad žar, jeep jk wrangler, jeep pribor fantje, jeep pribor pokrov, jl wrangler, žar jeep, jeep visi dodatki, wrangler.