Ljubezen Ponudbo vinilna Vsaka ljubezenska Zgodba Je Lepa Nalepke Spalnica Dekor DIY Vinil Izmenljive Besedilo Stenske Nalepke Zidana L627

Dobrodošli v naši spletni Trgovini !

Prosimo, preberite opis izdelka in vas prosimo, da nas kontaktirate s katero koli vprašanja!

Velikost (1 inch =2.54 cm) :

66 cm širok x 42 cm visok

88 cm širok x 56 cm visok

~~ O IZDELKU ~~ * Na nalepke so odstranljive , vendar ne za enkratno uporabo . * Naše nalepke so narejene z visoko kakovostjo izmenljive vinil in so po meri cut ob nakupu. * Naše visoke kakovosti matt vinilne nalepke ko nanesemo na steno, videti poslikane! * Stene decals je mogoče uporabiti za skoraj vse čisto, gladko, prahu in masti prosto površino. * Velikost nalepke je lahko malo večji, da vam pokažejo vse podrobnosti.

Kako uporabljati

1.Vinilna-1 pc ;Prenos Filmov 1 pc;Škarje -1 pc;Kartice -1 pc.Poskrbite, da je vaš površino zaslona čisto in brez vlage, olje ali prahu.

2.Stick prenos film na design, izogibanje ustvarjanje mehurčkov, toliko kot je mogoče,potem strganje znova in znova s kartico.

3.Previdno odstranite prenos filma z nalepko design pritrjena, iz nosilnega papirja.Flip in odstranitev preostalih varnostno papirja.

4.Skrbno kraj, oblikovanje in filma na površino zaslona.Uporabo vaše kartice, strganje design trdno skozi film, od centra zasnove do robov.Previdno odstranite prenos filma iz nalepke.

5.Končano (lahko narežemo na koščke, kot je potrebno.)

~~ OPOMBA ~~ * Prosimo, počakajte vsaj 3 tedne po pleskanje sten, da dovolite barve, da se pozdravi. * Namestitev priporočamo v 90 dneh od nakupa, prosimo, načrt ustrezno. * Priporočamo, da namestitev za nemoteno, semi-gloss ali sijaj emajl barve.Če je mogoče, se izogibajte mat konča Lateks barv in lakov, ki vsebujejo anti-grafiti sredstva ali madež blokatorji kot tudi VOC free barve, peščene barve in antilop barve. * Ne priporočamo za uporabo na unpainted lesa, teksturirane stene, štukature, beton, opeko ali več injekcijsko linije. * Zaradi bolezni in starosti stene pred uporabo, majhen škodo, ki lahko nastane po odstranitvi.Dostava in Dobavni roki Mi ladje po vsem svetu.Postavka Časa Obdelave: Večinoma, predmete, ki se lahko pošiljajo ven v 2 do 7 delovnih dni.Tranzitni čas in čas Dobave, se razlikujejo glede na to, kje se nahajate, in če je vaš paket, ki prihajajo iz, kot tudi način dostave.Tudi, dobava se lahko odloži za počitnice ali naravnih nesreč.Izdelki so poslane iz Kitajske z Letalom, običajno doseže večina držav v 15 do 30 delovnih dni.In postavke dosežejo države, kot so ZDA, Avstralija v roku 7 do 25 delovnih dni.

Povratne informacije v Vaše zadovoljstvo in pozitivne povratne informacije so za nas zelo pomembno.Smo iskreno vabimo vas, da pustite pozitivne povratne informacije, če ste zadovoljni z našo opremo in storitve.Najlepša hvala!Prosimo, sporočite nam, pred odhodom negativne povratne informacije.Smo iskreno upam, da lahko kupci nam dajejo priložnost, da odpravite vse težave in bomo poskušali naše najboljše, da zadovoljijo svoje potrebe.Smo pošten prodajalec.Vaš spoštovanja, nam bodo zelo cenjeni.In bomo zapustili pozitivne povratne informacije za vse kupce.

Oznake: maca, ljubezen vinil, spa, poljub nalepka, ljubezen watch, ljubezen steno, ura stenska, zid, pazi, , Spalnica, free stuff.