Retro Ročno Črne Usnjene Zapestnice, Moške Nakit Letnik Iz Nerjavečega Jekla Čar Zapestnico Z Magnetno Sponko Moški Darila

€13.56

ZA PODUCT OPOMBA :

1.Ne prihaja s polja ali vrečka?a.DA ,Če imate prostor v torbici ali škatli ,to je treba dodatno naročite

2.Ali je logotip ?Ne, To ne 3.Koliko dni bo prišel, če sem kraj, da ?

Mi lahko ladja je v 48 urah ,vendar nisem prepričan, če bo prejela

To je po navadi 15 - 30 dni ,če Pa imate kakršen koli drug razlog,,, kot so stricks,Virusi

Čas bo razširi

moški nakit

zlo oko nakit

bangles

Zapestnica Materiala Iz Nerjavečega Jekla 316LZdružljivost AndroidNastavitev Vrste Bar NastavitevZapestnica Logotip Ne ,to nisem Logotip v njemZaponko Tip MAGNETFunkcija Sporočilo, OpomnikZapestnica Premer 21 cmSpol DekletaVeriga Tip Polje VerigeBlagovna Znamka SHELOCKANTIQUE TRGOVINAKovine Tipa NERJAVEČE JEKLOZapestnica Slog Hip Hop NakitFine ali Moda ModaZapestnica Širina 11*42mmSlog Priložnostne/Športnimaterial UsnjeZapestnica Barve Črna BarvaObliko\vzorec SIDROPostavka Vrsta ZapestniceZapestnica teža 23gZapestnice Tip Verige & Link ZapestniceŠtevilka Modela LEB039Poreklo CN(Izvora)

Oznake: magnetni telefonska govorilnica, magnetni primeru škatle, id magnetna zapestnica, rosegold magnetna zapestnica, Android TV, čarobno magnetno polje, magnetno zaponko škatle, polje tv, uno magnetna zapestnica, magnetni element zapestnica.